+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Junior HR Interim Professional Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Rvdb

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Verlang je ernaar om hands-on HR ervaring op te doen en jouw ware passie en talenten te ontdekken? Geef jouw HR carrière een boost en groei versneld door op strategisch niveau in ons toonaangevende HR Opleidingsprogramma – jouw ontwikkeling kent geen grenzen!

Bij Rvdb start je als Junior HR Interim Professional in het eerste jaar van ons vierjarig HR Opleidingsprogramma. Jij voert vanuit Rvdb HR opdrachten uit bij organisaties in alle soorten branches in Nederland. Of het nu gaat om commerciële bedrijven zoals ASML en Bol, non-profitinstellingen zoals ziekenhuizen en het Rijksmuseum, MKB-bedrijven of scale-ups: jij bent bereid om alles te verkennen. Hierdoor doe je ervaring op in verschillende specialistische en generalistische hr rollen en groei je binnen het programma op een organische manier op jouw HR carrière klimmuur. Jij staat zelf aan het roer van je eigen ontwikkeling. Want jouw flexibele instelling, leergierigheid én drive om zoveel mogelijk te ontdekken, dragen bij aan de impact op jouw groei. 

Persoonlijke ontwikkeling 
Verken een wereld van ontwikkeling, waar je samen met gelijkgestemde interim professionals deelneemt aan intervisie onder begeleiding van een ervaren coach. Hier reflecteer je op je praktijkervaringen en ontdek je nieuwe inzichten die je meteen kunt toepassen in de praktijk. Je Talent Manager staat naast je tijdens het gehele programma, om samen met jou je ontwikkeldoelen, ambities en toekomstbeeld te onderzoeken. 
 
Professionele ontwikkeling 
Niet alleen persoonlijk, maar ook professioneel dagen we je uit. Houd je HR-kennis up-to-date met onze rijke variatie aan kennissessies en trainingen. Van een deep dive in HR Data & Analytics tot inspirerende sessies over Diversiteit & Inclusie. Maar dat is nog niet alles – we prikkelen je ook op het gebied van gespreksvaardigheden en persoonlijk leiderschap.  



Gevraagd

Je hebt een voorliefde voor het ontmoeten van nieuwe mensen en het verkennen van nieuwe omgevingen. Jij gedijt in veranderende situaties, bent nieuwsgierig van aard en proactief als de situatie daar om vraagt. Je beschouwt jezelf als sociaal en hecht veel waarde aan je persoonlijke ontwikkeling.  

Daarnaast vragen we: 

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van HRM, Arbeids- en Organisatie Psychologie of Personeels- en Organisatiewetenschappen; 
  • tot één jaar fulltime relevante werkervaring in HRM, na afstuderen. Ervaring in HR-administratie is een pré, bijvoorbeeld opgedaan tijdens een stage of bijbaan;
  • volledige beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Bedrijfsomschrijving

Bij Rvdb maak je deel uit van een nauw verbonden (HR) Community: een netwerk van meer dan 140 HR-professionals waar we voortdurend van elkaar leren door kennis te delen en ons netwerk actief te benutten. Zo is er altijd iemand met de juiste expertise om je te helpen met je vraagstukken.

Bij Rvdb ervaar je verbondenheid, aandacht en gezelligheid, met maandelijkse trainee-borrels, Rvdb-feesten, netwerkevenementen met inspirerende sprekers en activiteiten gericht op vitaliteit. 

Nieuwsgierig naar de ervaringen van onze interim professionals bij Rvdb? Check onze blogs & podcasts!  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in