Logistiek en productiemedewerkers gezocht! - Elst

Elst

Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil jij aan het werk in de productie of in de logistiek? Wil jij je graag verder ontwikkelen? Wij helpen je daar graag in! Samen gaan we op zoek naar de perfecte baan voor jouw! Ook gaan we kijken hoe we je kunnen helpen naar de perfecte baan. Dit doen we door middel van coaching en opleiden. Interesse? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
  • Een bruto uurloon tussen € 10 en € 13;
  • Leren via praktijk en opleidingen;
  • De mogelijkheid op een vast contract;
  • Een functie in de omgeving van Arnhem en Elst;
wie ben jij

Jij bent gemotiveerd en enthousiast om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Het belangrijkste hierin is dat je wil werken en wilt leren. Je bent minimaal 32 uur in de week beschikbaar en spreekt de Nederlandse taal. Heb je ervaring in de productie of logistiek dan is dit helemaal mooi. Geen ervaring is geen probleem, we leren het je graag!

  • Je bent gemotiveerd en enthousiast;
  • Je staat open om nieuwe werkzaamheden te leren;
  • Je bent de Nederlandse taal machtig;
wat ga je doen

Voor verschillende opdrachtgevers in de regio van Elst zijn wij op zoek naar productie en logistiek medewerkers. Dit zijn functies als ondersteunend productiemedewerker, orderpicker, logistiek medewerker, heftruck chauffeur en allround medewerker. Afhankelijk van jou voorkeuren gaan we kijken wat voor functie het best bij je past. Dit doen we door persoonlijk met je in gesprek te gaan. Samen gaan we kijken naar je achtergrond en zoeken we een werkgever die bij jou past. Ook begeleiden we je door middel van coaching en opleiding trajecten om jouw kans op een vast contract te vergroten. Werktijden, salaris en toeslagen zijn afhankelijk van de opdrachtgever waar je komt te werken.

  • Verschillende functie in de regio Elst;
  • Een functie die perfect bij jou wensen aansluit;
  • Doorgroeimogelijkheden door middel van coaching en opleidingen;
waar ga je werken

Je komt te werken bij Randstad. Wij zijn werkzaam vanuit Elst en kennen de lokale bedrijven. Randstad bestaat al meer dan 60 jaar en is een internationale organisatie. We staan voor coaching, opleiden en persoonlijke aandacht.

sollicitatie

Heb jij interesse na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan snel via de sollicitatie button.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 10,00 - € 13,00 p/u
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in Elst Bekijk alle soortgelijke vacatures