+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
21 dagen geleden geplaatst | 35x bekeken

Docent NT2 ISK Emmeloord Bisbee Flexonderwijs

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bisbee Flexonderwijs

Bisbee Flexonderwijs
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 63 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 3.301 - € 5.030 p/m
 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior
 • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als ISK-docent werk je actief aan de taalvaardigheid en het zelfvertrouwen van leerlingen. Ook zorg je voor de verbinding tussen thuis en school. Hoe veiliger een leerling zich voelt, hoe gemakkelijker er geleerd wordt. En hoe meer een leerling kan en wil delen. Zo draag je bij aan de ontwikkeling en de zelfredzaamheid van jouw leerlingen. Het doel is dat zij binnen twee jaar uitstromen naar het Nederlandse vervolgonderwijs.

De medewerkers van deze ISK zijn intrinsiek gemotiveerd om zowel pedagogisch als didactisch het beste uit de leerling te halen. Bisbee-docent Vartan vertelt over zijn werkervaring binnen een ISK:

"Vooral de diversiteit binnen een ISK is mooi om te zien. Je krijgt leerlingen van verschillende culturen, leeftijden en niveaus in je klas. Deel uitmaken van de ontwikkeling van de leerlingen en waar ze uiteindelijk naar uitstromen is heel tof! En de dankbaarheid die je vanuit de leerlingen krijgt is soms wel hartverwarmend. Wat voor ons als docent een kleine zet is, blijkt voor hun een grote stap in hun leven te zijn. Ze hebben allemaal verschillende redenen en achtergronden en dat maakt het nog leuker om samen met hen te kijken wat voor beroep ze uiteindelijk willen doen. En welke wegen er zijn om hun doelen te behalen."Functie-eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je in het bezit bent van een relevant hbo-diploma, inclusief lesbevoegdheid. Dat kan een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid zijn of een Pabo-diploma. Kennis van of ervaring met de doelgroep is fijn, maar niet noodzakelijk. Daarnaast:

 • sta jij pedagogisch sterk in je schoenen en heb je een natuurlijk overwicht
 • draai jij jouw hand niet om voor het differentiëren op verschillende niveaus
 • kan je omgaan met wisselingen in de klas
 • vind je het leuk om mentor te zijn

Graag attenderen wij je erop dat de mogelijkheid bestaat om via een opleidingstraject van Bisbee meer theoretische kennis op te doen. Deze post hbo opleiding omvat een leer- en werktraject tot gecertificeerd NT2 docent. Dit traject is goed te combineren met het werk.Aanbod

Wij zorgen er natuurlijk ook voor dat zaken goed geregeld zijn. Een helder contract, snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken:

 • salariëring tussen € 3301 en € 5030 bruto per maand bij een fulltime dienstverband
 • bij inzet in het vo volgen wij de cao vo
 • reiskostenvergoeding conform cao vo
 • een vast contactpersoon als aanspreekpunt: je onderwijsmanager
 • en vooral: persoonlijke aandacht!


Bedrijfsomschrijving

Bisbee Flexonderwijs richt zich alleen op het onderwijs en is dus een echte specialist. Onze bevoegde docenten, assessoren en ondersteuners voeren onderwijsprojecten uit bij onze opdrachtgevers in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Of je nu docent Nederlands bent of een docent techniek, een assessor Spaans of een conciërge, wij hebben veel opdrachtgevers en veel verschillende vacatures."De Bisbee garantie: persoonlijke aandacht, afwisseling, continuïteit, en ontwikkeling."Bij Bisbee werken fulltime docenten maar ook collega's die werken in het onderwijs naast een andere baan of opdracht. Bijvoorbeeld die journalist die 1 dag in de week voor de klas staat. Of de docent economie die ook 2 dagen in de week kiest voor het betekenisvolle werk op een ISK. Wij bieden maatwerk. Aan de klant maar ook aan onze flex professionals. Jij bepaalt wanneer je werkt en waar. Wij zorgen voor leuke banen, opdrachten en continuïteit."Specialist in Onderwijs én persoonlijke aandacht."Bisbee is een warm en betrokken team. Plezier in het werk en persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Bij Bisbee gaat het om jouw carrière, onze toegevoegde waarde als werkgever en de maatschappelijke rol die jij als docent vervult. Persoonlijke aandacht is onze kracht. Daarom kiezen docenten voor Bisbee.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in