Verkoopmedewerker fulltime - Enkhuizen

Enkhuizen

Regiojobs Arbeidsbemiddeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Bij onze relatie in Grootebroek, gespecialiseerd in zowel bedden als tuinmeubilair, is er ruimte ontstaan voor een fulltime verkoopmedewerker.
In deze functie ben jij, met je collega's, het aanspreekpunt en visitekaartje van het bedrijf. Je staat klanten te woord, je beantwoordt diverse vragen en je zorgt voor goede verkoopresultaten. In deze winkel wordt er voor de klant gezorgd en daar draag jij dan ook je steentje aan bij.
 
Gestelde eisen Wie ben jij? Je bent fulltime beschikbaar, je bent 1 doordeweekse dag in de week vrij bent en je werkt standaard op donderdagavond en zaterdag. Je vindt het tevens geen probleem om soms op zondag te werken. De winkel is geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur en op donderdagavond tot 21.00 uur. Prachtige werktijden! Je bent commercieel sterk, sociaal goed vaardig en communicatief redt je jezelf ook aardig. Verder woon je in de directe omgeving van Grootebroek en heb je goede beheersing van de Nederlandse taal.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Aantal uur per week 38 - 40 uur
37 uur per week
Extra informatie Wat wordt er geboden? Een baan met uitzicht op vast dienstverband in de verkoop bij een warm en fijn bedrijf waar jou genoeg ruimte wordt geboden voor verdere ontwikkeling. Het salaris is volgens cao maar in overleg te bepalen. Vanaf januari 2022 kan onze opdrachtgever jouw nieuwe werkgever zijn!
Geïnteresseerd? Neem contact met ons en wij nemen deze mooie baan heel graag met jou door.

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Uitzenden, W&S en detacheren, dat is wat wij met veel plezier doen. En dat doen wij bij u in de regio!
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Verkoopadviseur in Enkhuizen Bekijk alle soortgelijke vacatures