+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.
9 dagen geleden geplaatst | 20x bekeken

Teamleider Stadsdeelbeheer Enschede Matchd

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Matchd

Matchd
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 73 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Freelance
  • Medior

Vacatureomschrijving

Ben jij die proactieve teamleider met passie voor de openbare ruimte die wij zoeken?

Gaat samenwerken met collega's, bewoners en partners je gemakkelijk af en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Wil je samen met ons werken in het dynamische proces van planvorming tot en met uitvoering en beheer? Lees dan verder!

In de functie van Teamleider Stadsdeelbeheer Centrum ben je verantwoordelijk voor het realiseren en beheren van een leefbare, bruikbare en betaalbare openbare ruimte in jouw stadsdeel. Dit doe je gezamenlijk met je team door het inbrengen van de juiste inhoudelijke kennis op de juiste momenten en het stevig neerzetten van de positie van beheer. Bijvoorbeeld in ontwikkelprojecten zoals Kop Boulevard. Daarnaast zorg je samen met je team en de vakspecialisten voor een duurzame instandhouding van de openbare ruimte. De binnenstad met de vele projecten, evenementen, ondernemers en partners brengt haar eigen dynamiek mee.

Jouw pro actieve en verbindende manier van werken maakt dat je hierin kansen weet te benutten en risico's tijdig te duiden.

Als teamleider inspireer, enthousiasmeer en activeer je anderen in de doorontwikkeling van onze afdeling. Daarmee zorg je ervoor dat jouw team klaar is voor de toekomst.

Je zorgt voor eenheid en afstemming in de (beleids)uitvoering. Dit doe je niet alleen binnen je eigen team, maar je zorgt ook voor eenheid en afstemming met de andere teams door regelmatig te overleggen met andere teamleiders, het managementteam en Onderhoud Enschede BV die voor ons het dagelijkse onderhoud uitvoert. Je bent samen met jouw team de verbindende schakel tussen de gemeentelijke organisatie, bewoners en samenwerkingspartners in de stad.

Jouw team bestaat uit 2 wijkbeheerders, een projectmedewerker, een projectadviseur en een procesondersteuner. Ook de medewerkers van het fietsendepot en het Volkspark behoren tot jouw team. Het team kenmerkt zich door gemotiveerde medewerkers met wie je samen staat voor vele gevarieerde uitdagingen en het werken midden in de samenleving van de grootste stad in het oosten.

Samen gaan we voor een duurzaam ingerichte openbare ruimte die goed te beheren is!

3 maanden, met eventuele verlenging van 2x3 maanden - 32 uur per week - 0,88 fteFunctie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau, met voorkeur een gevolgde opleiding op het gebied van openbare ruimte;
  • Minimaal 1, maar bij voorkeur meer dan 3 jaar leidinggevende en/of coördinerende ervaring;
  • Ervaring met projectmatig werken.
Arbeidsvoorwaarden


Bedrijfsomschrijving

Werken bij gemeente Enschede betekent werken aan ambities. Visie en vooruitgang maken van de gemeente Enschede een aantrekkelijke werkgever waar altijd ruimte is voor nieuwe projecten, nieuwe initiatieven en ontwikkelingen. Deel je kennis en lever met jouw competenties een bijdrage aan het waarmaken van onze ambities!De afdeling Stadsdeelbeheer zorgt voor een duurzame inrichting, beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Dit doen we met ruim 70 medewerkers verdeeld over zeven teams. Wij zijn de verbinders van de stad als het gaat om een duurzaam, schoon, heel en veilig Enschede. Dit doen we samen met bewoners, ondernemers, partners en instellingen, en onze uitvoeringsorganisatie Onderhoud Enschede BV.De openbare ruimte levert een belangrijke bijdrage aan de opgaven van onze stad. Zo biedt de openbare ruimte kansen voor bewegen, verbinding en ontmoeting. Tevens biedt zij ruimte voor natuur en onze klimaatambities. Om beter invulling aan deze opgaven te kunnen geven maken we als afdeling Stadsdeelbeheer een ontwikkeling door richting "toekomstgericht beheer".
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in