Vacature Arts Verstandelijk Gehandicaptenzorg (AVG) - Enschede

Enschede

Matchpartner b.v.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor een bevlogen organisatie in Twente zoeken wij een Arts Verstandelijke Gehandicapten die graag in de volste breedte haar/zijn vak uitoefent. Wij komen tevens graag in contact met artsen die nog bezig zijn met de gespecialiseerde opleiding VG.

Aangezien het een grote organisatie is zijn de klachten en aandoeningen die u tegenkomt zijn op allerlei gezondheidsgebieden. Dit maakt het een afwisselende functie binnen een vooruitstrevende organisatie. 

Kenmerkend voor deze organisatie is de integrale aanpak waarbij alle facetten van het leven van cliënten worden meegenomen in de begeleiding en behandeling. Dit betekent voor u als professional dat u niet alleen uw taken als arts uitvoert, maar samenwerking zoekt met de cliënt en zijn naasten / systeem om ervoor te zorgen dat de juiste zorg wordt geboden. Hierbij is multidisciplinaire samenwerking van belang. 

De Arts Verstandelijk Gehandicaptenzorg (AVG) fungeert als sparringpartner richting een team van huisartsen, basisartsen, aios AVG en praktijkverpleegkundigen. 

Uw overige taken als arts:

  • Samen met de cliënt en de omgeving het verhelderen van de zorgvraag en daarop volgend datgene inzetten wat nodig is om ervoor zorgen dat zelfbeschikking een zo groot mogelijke rol krijgt;
  • Het meedenken aan de verdere ontwikkeling van uw functie en het vastleggen van de diverse verantwoordelijkheden.

lees meer

Gestelde eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een arts met passie voor de doelgroep Verstandelijk Beperkten. Daarnaast beschikt de juiste kandidaat over:

  • Een BIG registratie als arts en een (bijna) afgeronde opleiding AVG;
  • Ervaring met de medische ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking;
  • Goede contactuele en communicatieve eigenschappen;
  • Een coachende werkstijl; 
  • Bij voorkeur een rijbewijs en eigen vervoer.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Extra informatie U ontvangt een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg. Daarnaast kunt u rekenen op een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.
Bedrijfsomschrijving

Gevestigde organisatie in Oost-Nederland (Twente) die alle doelgroepen in de verstandelijk gehandicaptenzorg bedient: van EMB tot LVB, alle leeftijden, residentieel en extramuraal.

Kenmerkend voor deze organisatie is de integrale aanpak waarbij alle facetten van het leven van cliënten worden meegenomen in de begeleiding en behandeling.

Dit betekent voor u als professional dat u niet alleen uw taken als arts uitvoert, maar samenwerking zoekt met de cliënt en zijn omgeving om ervoor te zorgen dat de juiste zorg wordt geboden. Hierbij is multidisciplinaire samenwerking van belang.

Er zijn de afgelopen jaren veel initiatieven genomen tot vernieuwing van de zorg. Met het aantreden van een nieuw bestuur worden deze meegenomen om te komen tot een meer integraal gezamenlijk beleid. Daarbij wordt met name de expertise van medici, paramedici en psychologen meegenomen.

lees meer

Contactpersoon Anne Jansen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!