Logistiek medewerker Enschede

Enschede

Flexvisie Uitzenden
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil jij graag € 2.400 bruto verdienen in de verschoven dagdiensten? Voor een technisch en toonaangevend bedrijf in Enschede zoeken wij een aantal goede logistieke krachten!

Het bedrijf opereert internationaal in de gebouwentechnologie voor een duurzame en veilige toekomst. Je komt te werken op de vestiging in Enschede. Het bedrijf zoekt een aantal logistieke krachten die het logistieke proces goed snappen en bij voorkeur meerdere jaren logistieke ervaring hebben. De functie is in de verschoven dagdienst waarbij de starttijden kan zijn om 6:00 of 10:30. De werkzaamheden zullen o.a. verricht worden met een EPT / OPT en Stapelaar. Bij voorkeur heb jij hier een certificaat voor. Deze kun je ook via ons behalen. Kun jij inspannend en zwaarder werk verrichten en heb jij geen hoogtevrees? Dan ben jij onze ideale kandidaat!

Wat krijg jij?

  • Een goed salaris rond de € 2.400 bruto;
  • Werken bij een van de mooiste bedrijven;
  • Bij goed presteren grote kans op overname en vast;
  • Een fulltime functie.

Wie zoeken wij?

  • Bij voorkeur ervaring met EPT/OPT/Stapelaar;
  • Je bent beschikbaar voor verschoven dagdienst;
  • Je bent fysiek fit en hebt geen hoogtevrees;
  • Je bent snel beschikbaar. 

Ben jij de logistieke kracht die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaand formulier. Wellicht heb jij binnenkort wel deze goedbetaalde logistieke baan!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.400 p/m
Extra informatie Vacature details
Geplaatst op:25-11-2021
Plaats:Enschede
Regio(s): Regio Oost,
Sector: Logistiek,
Aantal uren:40 uur
Niveau: vmbo, havo/vwo, mbo,
Dienstverband: Tijdelijk, met kans op vast, Vast,

lees meer

Bedrijfsomschrijving FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor logistiek, productie, transport en schoonmaak.

In de veranderende omgeving van de arbeidsmarkt speelt de mens een grote rol. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens. Binden, boeien en behouden is van deze tijd. De tijden van CV's schuiven is voorbij! Klanten groot en klein hebben behoefte aan maatwerk. In deze veranderende markt ligt kracht bij passie en aandacht. Dit weten we bij FlexVisie te bereiken.

Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in Enschede