Wat
Afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.
11 dagen geleden geplaatst • 4x bekeken

Docent NaSk Enschede • Maandag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

 • € 2.865 p/m
 • Fulltime
 • LBO / VMBO of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • Junior/Medior

Vacatureomschrijving

Over de functie

Jij staat aan op het moment dat jij de vakken Natuurkunde en Scheikunde geeft aan leerlingen op het Voortgezet Onderwijs.

Dan zit je bij Maandag® goed. Als Docent NaSk weet jij de leerlingen van het VMBO, HAVO of VWO helemaal te enthousiasmeren over de scheikundige en natuurkundige wereld. Om deze vakken te kunnen begrijpen is er namelijk een goede leraar nodig. Heb jij het antwoord op de vraag hoe je de complexe stof moet vertalen in een taal die leerlingen begrijpen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Jij bent als Docent NaSk enorm enthousiast en gemotiveerd om de kennis over te brengen op de leerlingen. Door inhoudelijke doelen op te stellen ga jij samen met de leerlingen op zoek naar de optimale stimulering van de ontwikkeling en zorg je ervoor dat het beste bij de leerlingen naar boven wordt gehaald als Docent NaSk. Naast het doen van proeven of het geven van een demonstratie, weet jij ook de theoretische kennis goed over te brengen. Onderwerpen als Ph waarden, ionen, het magnetische veld en significante cijfers zijn voor jouw als Docent NaSk geen onbekend terrein en jij weet dit op een leuke manier over te brengen aan je leerlingen. Jij weet als geen ander dat het ten eerste van belang is om de relatie aan te gaan met de leerlingen, alvorens hen wat bij te kunnen brengen over deze complexe stof. Jij bent flexibel ingesteld en houdt van afwisseling tussen verscheidene scholen, klassen en lesmethodes. Je hoeft je geen moment te vervelen op het moment dat jij als Docent NaSk aan de slag gaat via Maandag®.


Functie eisen

Als Docent NaSk is het belangrijk dat jij je goed wegwijs weet te maken binnen een school. Je bent positief ingesteld en energiek. Dit is wat jou kenmerkt om als docent via Maandag® aan de slag te gaan:

 • Je bent in het bezit van een eerste- of tweedegraads bevoegdheid;
 • Je hebt stage- of werkervaring als docent;
 • Sterke pedagogische en didactische vaardigheden;
 • Jij bent voor 0,4 fte of meer beschikbaar;
 • Enthousiast om leerlingen wat bij te brengen over de scheikundige en/of natuurkundige wereld.
Over het bedrijf

Wanneer je kiest voor Maandag®, kies je voor een warm en persoonlijk contact. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook? Dit kun je dan ook van Maandag® verwachten:

 • Met een tweedegraads bevoegdheid zal jouw salaris conform de Voortgezet Onderwijs CAO zijn met een minimum van € 2.865,00 en een maximum van € 4.366,00;
 • Met een eerstegraads bevoegdheid zal jouw salaris conform de Voortgezet Onderwijs CAO zijn met een minimum van € 2.882,00 en een maximum van € 5.087,00;
 • €0,19 cent per kilometer zonder maximum;
 • Persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager via Maandag®;
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen als docent via de Maandag® Academy.
Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen

Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in