Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
12 dagen geleden geplaatst • 2x bekeken

Orthopedagoog Enschede • Maandag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag

Maandag
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 1.160 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 3.500 p/m
 • Fulltime
 • Detachering / Vast contract
 • Junior/Medior

Vacatureomschrijving

Over de functie

Kinderen die met huiselijk geweld te maken krijgen, staan voor uitdagingen op veel levensgebieden. Als psycholoog bied je behandeling en diagnostiek op het gebied van trauma, herstel en onderliggende problematiek.

Jouw specialiteit zijn de kinderen die intern verblijven, maar je deelt ook je kennis en expertise om de kwaliteit van hulpverlening en de deskundigheid te vergroten en denkt mee bij complexe casussen, zowel intern als extern. Zo draag je bij aan een veilige toekomst en duurzaam herstel van onze cliënten. Dat doe je niet alleen, maar samen met een leuk team van professionele en betrokken collega’s. Jij als gedragsdeskundige hebt al een aantal jaren ervaring en staat dan ook stevig in jouw schoenen. Je bent iemand die een duidelijke structuur neer kan zetten en helder is in communicatie. De juiste ingang vinden bij jouw cliënten is iets waar jij energie van krijgt en elke stap vooruit, hoe klein de ook kan zijn, is voor jou en de cliënt een feestje. Jouw positieve energie maakt dat collega's graag met en voor jou willen werken.

Ben jij naar aanleiding hiervan geïnteresseerd in de vacature of wil je gewoon meer weten over wat Maandag kan betekenen voor jouw carrière? Neem dan gerust contact met ons op want wij vertellen je er graag meer over! Stuur een mail naar sinita.via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of neem contact via 06 51 06 57 30.


Functie eisen
 • 8 uur
 • Doctoraal psychologie of orthopedagogiek
 • Aantoonbaar bekend met de mechanismes die spelen bij huiselijk geweld en hebt daarbij oog voor alle leden van het (gezins)systeem
 • Salaris conform CAO
 • SKJ registratie is een pré
 • Affiniteit met kind en het systeem 
Over het bedrijf

Wij staan voor de cliënt en voor elkaar: professioneel, krachtig en inventief. Onze medewerkers krijgen de verantwoordelijkheid en ruimte om het eigen werk te organiseren in hun teams. Wij ontwikkelen en delen kennis over huiselijk geweld, werken systeemgericht met behulp van de methodieken Krachtwerk en Veerkracht. Alle kinderen worden conform de methodiek Veerkracht begeleid en alle kinderen hebben een eigen kinderhulpverlener die de benodigde hulp rondom het kind coördineert en uitvoert.

Werken voor Maandag® geeft jou flexibele zekerheid. Niet alleen op het gebied van salaris maar ook qua werk. Met meer dan 3.500 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij! Wij hechten veel waarde aan het persoonlijk contact. Jij bent bij ons geen nummer, maar je vaste aanspreekpunt is jouw eigen recruiter. Zijn/ haar rol is om jouw wensen en ambities niet uit het oog te verliezen. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop.


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen

Vacatures per opleidingsniveauVacatures per uren

Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in