Monteur - Geldermalsen

Geldermalsen

Westerduin Personeelsbemiddeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature In de techniek is er een enorme vraag naar monteurs. Denk maar aan, automonteur, monteur en service monteur. Of werk in de technische dienst. Bij dit mooie bedrijf word jij volledig opgeleid tot monteur van zonweringen! Een gave kans!

Jouw nieuwe werkgever
Jij gaat als montagemedewerker aan de slag bij een zonweringen bedrijf. Dit bedrijf heeft alles; rolgordijnen, markiezen, uitvalschermen en rolluiken. Het is een klein team van ongeveer 5 man. De sfeer tussen de collega's is goed. Je gaat altijd op pad met een van je collega's. Omdat er genoeg werk is, zijn ze hard op zoek naar jou! 

Hoe ziet jouw werkdag als leerling monteur eruit?
Vandaag starten jullie in de sportschool in Nijmegen. Tijd om de nieuwe rolluiken te gaan plaatsen. Erg belangrijk, want als de zon op de ruiten schijnt, wordt het binnen al veel te warm en daar hebben de sportende mensen last van. Drie weken geleden waren jullie hier ook al om de rolluiken in te meten. Je drinkt een bak koffie met de manager om uit te leggen wat jullie gaan doen. Op de zaak is jullie bus ingeladen met de benodigde materialen. Je pakt het eerste rolluik uit de bus. Je meet precies uit waar er straks gaten geboord moeten worden en tekent dit af. Zodra het voorwerk gedaan is, hang je het rolluik netjes op. Je controleert of het echt waterpas is en zodra je daar zeker van bent, wordt het afgemonteerd. Je trekt de elektriciteitskabel naar binnen, zodat de sportinstructeurs straks met een klik op de knop de rolluiken kunnen sluiten. Zo, de eerste zit er op, nog tien te gaan. Aan het einde van de dag ruim je alles netjes op en zorg je dat het spik en span opgeleverd wordt. De manager is super tevreden met het resultaat en jullie vertrekken richting huis.

Wat bieden wij jou?
  • Als startende monteur ligt het salaris tussen €12,- en €13,- bruto per uur. Heb je ervaring? Denk dan aan een salaris van €2700,- bruto per maand
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding;​​​​​​
  • Werkdagen tussen 08:00 uur en 16:00 uur
  • De aanvragen blijven binnenstromen, dus er is genoeg werk te doen voor jou als leerling monteur
  • Word opgeleid door jouw ervaren collega's
  • Een heel fijn en klein team
  • Je werkt altijd samen met een collega
  • Werkschoenen van Westerduin Personeel
Wat vragen wij van jou?
  • Representatief en netjes werken is erg belangrijk

Enthousiast geworden?

Leuk dat deze vacature je enthousiast heeft gemaakt. Solliciteer direct door jouw cv te sturen via het oranje sollicitatievenster. Uiteraard mag je mij, Sanne, ook een berichtje sturen via WhatsApp. Mijn nummer is 06-86876985.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 12,00 - € 13,00 p/u
Bedrijfsomschrijving Westerduin Personeelsbemiddeling biedt verschillende diensten aan. We hebben experts in huis die advies kunnen bieden op vraagstukken waar u zelf niet uit komt. Kunt u hulp gebruiken op het gebied van:

- Uitzenden
- Detacheren
- Werving & Selectie
- Reorganisatie & Interim Management
- HR-advisering

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur in Geldermalsen