Vacature Heftruckchauffeur met ervaring - Genemuiden

Genemuiden

 • PP personeelsdiensten
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • Fulltime
 • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over de functie

"Elke dag is voor mij een korte afstandsrace!"

Toen wij van PP zelf in het magazijn stonden, was het net alsof je bij een formule 1 wedstrijd was; behendig, veilig en snel raceten jouw nieuwe collega’s voorbij. Als heftruckchauffeur ben jij verantwoordelijk voor het juist laden en lossen van vrachtwagens. Vanaf de productielijnen transporteer je de rollen vloerbedekking met de heftruck, waarin je dagelijks je rijskills kan laten zien én verbeteren. Aan jou de kunst om deze rollen weg te zetten in een stevige stapel, we willen natuurlijk geen gevalletje Jenga!

Je werkt altijd in een team. Jouw collega's werken hier waarschijnlijk al langere tijd en je komt dan ook in een hechte groep te werken. Qua pauzes wordt er op jouw eigen verantwoordelijkheid gerekend. Je bent gemiddeld 8 uur per dag aanwezig en krijgt deze ook betaald. Je neemt pauze wanneer het jou uitkomt. Qua werktijden is flexibiliteit een belangrijke competentie. Je kan namelijk in 3 ploegen of 4 ploegen komen te werken, waarin overwerk op zaterdag ook structureel is. Als je op zaterdag moet werken dan is dit maximaal 2 keer per 3 weken. Hier word je natuurlijk goed voor beloont.


Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever voorziet wereldwijd woningen en kantoren van vloerbedekking, auto’s van bekleding en tuinen en sportvelden van kunstgras. Misschien zit, loop of sta je er nu zelf wel op! Dit bedrijf is een toonaangevende producent en werkt dagelijks aan innovatieve oplossingen. Ze groeien hard en de werkzaamheden blijven toenemen! Daarom ben jij hard nodig. Als heftruckchauffeur werk je met zo’n 1000 collega’s samen in het moderne machinepark.

Je nieuwe werk bevindt zich in Genemuiden en is makkelijk bereikbaar. Vanaf Zwolle, Meppel, Zwartsluis of bijvoorbeeld Kampen ben je met de auto binnen circa 25 minuten op je werk. Er is voldoende parkeergelegenheid op dit industrieterrein.

PP personeelsdiensten is je formele werkgever. We vinden persoonlijk contact heel belangrijk en als je via ons werkt dan ben je onze collega. Als er iets is wat je niet lekker zit of waar je hulp bij nodig hebt (privé of werk gerelateerd), gaan we graag met je in gesprek. Dit doen we onder andere door het voeren van evaluatiegesprekken. Ook organiseren we leuke eindejaarsborrels (mits de situatie het toelaat) en krijg je een uitgebreid kerstpakket!


Functie eisen

Heb jij ervaring met het rijden op een heftruck, maar heb je nog geen certificaat? Geen probleem! Zolang je behendig van A naar B kan racen, dan krijg jij van PP dat heftruckcertificaat als welkomstcadeautje.


Wat wij bieden
 • €2.500 - €3.100 bruto per maand inclusief ploegentoeslag (ben jij meer waard? Laat het weten en we gaan met je in gesprek).
 • Je basisuurloon kan oplopen naar circa €40 bruto per uur door te werken op bijvoorbeeld specifieke dagen en tijden.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Opleidingen en cursussen om jezelf te ontwikkelen.
 • Jaarlijkse extra beloning in geld.
 • Mogelijkheid op een contract bij de opdrachtgever na een half jaar werken via PP.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.100 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur in Genemuiden