30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gennep.
3 dagen geleden geplaatst • 3x bekeken

Begeleider, Gennep Gennep • Zorgwerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Zorgwerk

Zorgwerk
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 6.954 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 20 - 28 uur
  • MBO of hoger
  • Detachering / Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Zorgwerk is op zoek naar enthousiaste Begeleiders voor verschillende organisaties in de gehandicaptenzorg, GGZ, verslavingszorg en jeugdzorg. Ben jij zorgzaam en sta je stevig in je schoenen? Lees veder en schrijf jezelf direct online bij Zorgwerk!

Als begeleider in de gehandicaptenzorg ben je van vele markten thuis. Je vervult diverse rollen met als doel de cliënten te stimuleren om stapjes vooruit te zetten en helpt hen om zo gewoon en zelfstandig mogelijk te leven. Samen met je collega’s help je de cliënt om zijn talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wie ben Jij? - Jij hebt een brede kijk. Je voelt aan wanneer je ruimte moet geven en wanneer juist sturing gewenst is - Jij bent positief en creatief - Jij bent betrokken - Jij kan samenwerken, maar ook zelfstandig - Jij hebt een professionele houding Dan ben jij wie we zoeken! Voor deze opdracht zoeken we een begeleider gedrag voor 20 tot 28 uur per week. De periode is van 24 juli tot en met 24 oktober. Op de Boomheide 2 - 4 wonen 10 mannelijke cliënten, verdeeld over 2 woningen, in de leeftijd van 49 tot 77 jaar. Cliënten hebben een licht tot matig verstandelijke beperking met overwegend ZZP 6 en 7. De cliënten zijn uiteenlopend in leeftijd, niveau van functioneren, problematiek ( O.a. autisme en hechtingsproblematiek) en behoeften waardoor bij ieder een andere begeleidingsstijl wordt toegepast. Er is soms sprake van verbale agressie en zeer incidenteel kan er ook fysieke agressie voorkomen (alleen op BH4). Je wordt ingezet op BH2, er is een tussen deur aanwezig tussen beide woningen indien nodig kan deze opengezet worden. Allen cliënten zijn mobiel, soms ondersteuning bij de ADL, aantal beginnend ouder wordende cliënten, stoornis in het autisme spectrum of aanverwante stoornissen, hechtingsproblematiek, psychiatrische problematieken (zoals manisch-depressief). Op sociaal emotioneel niveau functioneren cliënten veelal op peuter/kleuter niveau, helpen graag mee in het huishouden en hebben hierin taakjes, huiselijkheid staat voorop. Cliënten bezoeken overdag verschillende DB plekken zoals: Hout, DIA+, en verschillende zorgboerderijen. Binnen Boomheide 2 - 4 werken ze met 1 team van medewerkers. 1 cliënt heeft diabetes 2. Bij hem moet begeleiding de bloedglucose bepaling middels de vingerprik kunnen doen en insuline toe kunnen dienen. Het merendeel van de cliënten gebruikt medicatie die door begeleiding verstrekt wordt. 1 cliënt heeft een artikel 60 en wordt gedurende de nacht ingesloten. Overdag heeft deze cliënt voortdurend visueel toezicht nodig wanneer er andere cliënten in dezelfde ruimte verblijven. De diensten zijn van maandag t/m vrijdag: 1 dienst van 7.00 tot 10.30/ 1 dienst van 7.30-11:00 en 2 avonddiensten van 15.00 tot 22.00 uur. In het weekend hebben ze diensten tussen 9.00 en 22.00 Wij zoeken een begeleider die duidelijkheid kan geven aan de cliënten, voorspelbaar is en doet wat hij/zij zegt en zegt wat hij/zij doet (betrouwbaar zijn). Een begeleider die grenzen/kaders kan bieden, maar ook flexibel kan zijn. Daarnaast vragen vrijwel alle cliënten om een net andere begeleidingsstijl. Schakelen in de manier van begeleiding is een pré.

Functie-eisen

» Je bent in het bezit van een relevant diploma, zoals SPW, SPH, MMZ, CMV of vergelijkbaar.
» Je bent bereid om een Verklaring Omtrent het Gedrag aan te vragen (voor medewerkers in loondienst vergoeden wij de kosten ná je eerste dienst).
» Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.
» Je bent enthousiast om bij één of meerdere opdrachtgevers van Zorgwerk aan het werk te gaan.
» Je bent communicatief vaardig.
» Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. » Je hebt een cliëntgerichte en gastvrije instelling.
» Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
» Je hebt signalerend en probleemoplossend vermogen.
» Je bent zeer betrouwbaar, de opdrachtgevers kunnen op jou rekenen.
» Je komt representatief over voor de zorg, qua kledingkeuze en gedrag.

Aanbod

» Je kan werken als zzp'er of in loondienst bij Zorgwerk, switchen kan op elk moment.

» Goed salaris in loondienst, als zzp'er bepaal je jouw eigen uurtarief.

» Afwisseling: werk wekelijks bij uiteenlopende opdrachtgevers in diverse sectoren.

» Alle vrijheid: jij bepaalt zélf met de app waar, wanneer en hoe vaak je werkt.

» Geweldige community: vind vrienden met de app en je staat er nooit alleen voor.

» Innovatieve organisatie: je regelt alles met de app die wél werkt.

Bedrijfsomschrijving

Een organisatie gespecialiseerd in Gehandicaptenzorg in Gennep (Limburg)
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in