Grondwerker heel Zeeland (M/V) - Goes

Goes

Vakmasters B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Wat levert het je op?
  • Een betrouwbare, passende en leuke werkplek.
  • Een prima salaris, vakantiedagen en adv-dagen conform cao.
  • Voldoende opleidings- of ontwikkelingsmogelijkheden.
Wat ga jij doen?

Je komt aan op jouw werkplaats. De uitvoerder bespreekt samen met jou de dag- of weekplanning. Jij bent bezig met graafwerkzaamheden en eenvoudige werkzaamheden, zoals: straten uitbreken en herstellen, kolken en hoogtes zetten en stellen, slopen, waterwerken, baggeren, plaatsen van rioolbuizen, zetten van beschoeiingen, afgraven van bouwkavels, bodemsanering, legaliseren en ophogen van grond, taluds en bermen afwerken, besturen van graafmachine en assisteren bij aanleggen van behuizingen, kabels, rioleringen, gas- en waterleidingen. Het werk is fysiek zwaar onder wisselende omstandigheden, zowel binnen als buiten. De werksector is erg divers en afwisselend.

Wat neem jij mee?
  • Meerdere jaren werkervaring.
  • Rijbewijs en eigen vervoer.
  • VCA (of bereid deze te behalen).
  • Je bent een harde werker.
  • ZZP-ers zijn ook van harte welkom om te solliciteren.

Geen werkervaring? Reageer dan toch! Vakmasters biedt iedereen gelijkwaardige kansen en mogelijkheid aan. Je kunt eventueel een (om)scholing volgen! Zo`n scholing duurt over het algemeen 3 maanden, maar is afhankelijk welke vakrichting jij kiest.

Enthousiast geraakt door de vacature(s)?

Je kunt ons bereiken via mail ([email protected]), telefoon (0164-213558) en WhatsApp (06-22717687).

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Vakmasters is een betrouwbaar en landelijk uitzendbureau. Wij maken ons sterk voor een eerlijke beloning voor iedere medewerker in de bouwsector. Loon naar werken, zoals het cao voorschrijft! Goede vakmensen zijn lastig te vinden, daarom bieden wij voldoende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden aan. Ben je geïnteresseerd in de bouwsector? Bij Vakmasters ligt een wereld voor jou open. Jij staat centraal en maakt het verschil.

lees meer

Contactpersoon Vakmasters B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!