Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
5 dagen geleden geplaatst • 4x bekeken

ANIOS met ambitie en interesse in vitaliteit!

Goes
Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

BKV
 • Gecontroleerde werkgever
 • 781 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • 32 uur
 • Universitair of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Spreekt dit jou aan?

Serieuze invloed hebben met jouw bijdrage aan een gezonde en fitte samenleving. Het kan in jouw rol als medisch specialist / basisarts in de bedrijfsgezondheidszorg. Reageer snel!


Jouw nieuwe baan

Duik in de wereld van de bedrijfsgeneeskunde! Je bent als basisarts of medisch specialist toe aan een werkplek waar je veel tijd besteed aan de cliënt en de mens achter het papierwerk. In de provincie Zeeland ga je als basisarts aan de slag in een inspirerende omgeving. 

Als basisarts ben je een onafhankelijk en deskundig adviseur voor zowel medewerker als werkgever. Je zorgt voor de verzuimbegeleiding, preventie, re-integratie en medische keuringen binnen verschillende organisaties samen met andere professionals. Onder supervisie van een geregistreerde bedrijfsarts ga jij aan de slag. Je werkt niet alleen vanuit de spreekuurlocaties maar ook bij de klanten. 


Jouw nieuwe werkplek

Deze arbodienst is een jonge, vooruitstrevende organisatie op het gebied van bedrijfsgeneeskundige zorg, die graag ziet dat mensen optimaal functioneren in hun baan. Omdat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen deelnemen in werk en maatschappij, streeft de organisatie voor hetzelfde resultaat: een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland.

Jij werkt in een toegewijd team met korte lijnen, waarin nauw samengewerkt wordt met diverse disciplines en afdelingen. Je gaat aan de slag met verschillende klanten en binnen verschillende sectoren. Geen dag is dus hetzelfde, laat staan saai! 


Wat breng je mee?

Wij snappen dat je enthousiast bent maar wij worden enthousiast als jij..

 • een afgeronde studie geneeskunde op zak hebt en BIG-geregistreerd bent;
 • met jouw enthousiasme anderen weet te motiveren en ook jouw communicatieve vaardigheden zijn prima in orde;
 • bijdraagt aan een inspirerend leer- en werkklimaat;
 • initiatief toont, graag jouw handen uit te mouwen steekt en leergierig bent;
 • niet in problemen denkt maar in oplossingen en je hebt een gezonde dosis humor.
Arbeidsvoorwaarden

Je werkt 32 uur per week. Deze werkgever biedt jou een salaris conform de geldende cao. Daarnaast zijn er uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime verlofregeling en collectiviteitskortingen bij diverse zorgverzekeraars.

Daarnaast biedt de organisatie ruime doorgroeimogelijkheden, zo zijn er diverse opleidingen te volgen bijvoorbeeld die van bedrijfsarts. Ook zijn er mogelijkheden om mee te lopen bij de verschillende bedrijven vanuit het netwerk van deze organisatie.


Verdere informatie

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Consultant Healthcare Bas Steinmeijer via + 31 888 – 22 55 88. Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: + 31 6 – 10 88 75 54 of per mail via [email protected]

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.

Regelmatig organiseren wij bij BKV verschillende webinars. Kijk op deze pagina voor het actuele aanbod van de webinars en schrijf je in!

Meer vacatures op Werkzoeken.nl

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in