+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.
16 dagen geleden geplaatst | 31x bekeken

Support Specialist / Consultant Vectorworks (2D/3D/BIM), met bouwkundige achtergrond Gouda Design Express

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Design Express

Design Express
  • Gecontroleerde werkgever

Vacaturedetails

  • € 2.500 - € 4.000 p/m
  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Over de vacature
Leuk dat je interesse hebt voor deze functie. Graag vertellen we je er meer over.
We zijn op zoek naar een collega die een bouwkundige achtergrond heeft en meer dan gemiddelde kennis heeft van software en hardware. Die er plezier aan beleeft deze twee werelden te combineren.
Die lol heeft in het helpen van klanten als het gaat om simpele vragen tot aan begeleiding van klanten op locatie om hen bij te staan in het opzetten en uitrollen van een (nieuwe) workflow.
Dit alles rondom het (CAD/3D/Render) softwarepakket Vectorworks.

Verantwoordelijkheden
In een team van 14 collega's, met verantwoordelijkheidsgevoel elkaar en onze klanten, probeer je iedere vraag, groot of klein, tot een oplossing te brengen. En nee, dat lukt lang niet altijd meteen omdat het over een breed spectrum gaat, maar dat is niet erg. Je gaat dan zelf op onderzoek uit om de vraag alsnog te kunnen beantwoorden of je vraagt het aan (internationale) collega's. Zo werkt dat bij Design Express. Samen vormen we één grote kennisbank wat je de mogelijkheid geeft om je eigen kennis dagelijks te verbreden.

Functie-eisen

Kwalificaties
In dit werk is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Mondeling en schriftelijk. Omdat we onderdeel zijn van een internationaal werkend bedrijf is het handig als je je ook in het Engels verstaanbaar kan maken.
De meeste collega's hebben een HBO/TU-achtergrond, maar is geen must. Het geeft alleen wel iets aan over het benodigde werk- en denkniveau om onze klanten verder te kunnen brengen. We willen graag aan hun zijde staan als kennispartner.
Deeltijd werken of deels vanuit thuis werken is mogelijk, maar de voorkeur gaat uit naar een collega die fulltime kan werken de komende jaren en die ten minste 3 dagen in de week op ons kantoor in Gouda kan zijn.
Natuurlijk is het een pre als je al kennis hebt van Vectorworks. Een must is in ieder geval kennis van een vergelijkbaar pakket.
Je hebt lol in het ontdekken van nieuwe softwarepakketten. Vanuit dat enthousiasme heb je die doorgaans snel onder de knie. Je hoeft geen hardwarespecialist te zijn, maar specificaties van een computer zeggen je wel wat. Of het nu Windows of Mac is.

Aanbod

Design Express
Wie wij zijn en wat wij doen heb je natuurlijk allang gelezen op onze site.
Wat je daar niet leest is dat wij enorm waarde hechten aan collegialiteit. Natuurlijk hebben we als bedrijf onze ambities en doelen alleen die behalen we niet als het teamverband hapert. Daarom is wie jij bent heel belangrijk voor ons en daarom gaan we graag met je in gesprek.

In deze paar zinnen kan ik niet alles vatten wat je nieuwe baan bij ons omvat. Bel me daarom gerust even. Dan kan op 0182 - 756 660 en vraag naar Jaco van Vliet.

O ja, arbeidsvoorwaarden.. die hebben we natuurlijk ook. Heel belangrijk maar zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Laten we dan eerst even met elkaar kennismaken. Kijken of we bij elkaar passen en dan gaan we zeker in gesprek over passende arbeidsvoorwaarden (want we zoeken geen mensen die bij ons komen werken sec voor de arbeidsvoorwaarden want die passen niet in ons team als je begrijpt wat ik bedoel).


Uren

40 uur
Deeltijdwerken is bespreekbaar

Salaris

€ 2.500 - € 4.000 p/m
Heel sterk afhankelijk van je kennis, kunde en (praktijk)ervaring.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in