Vacature Interieurbouwer - Gouda

Gouda

Ruimbaan Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Weet jij van aanpakken en ben je technisch aangelegd? En vind je het daarbij leuk om in teamverband je werkzaamheden te verrichten? Dan hebben wij een perfecte baan voor je! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een interieurbouwer Geïnteresseerd?

Je vindt het leuk om onder de mensen te zijn en om in teamverband je werkzaamheden te verrichten. Een 9 tot 5 mentaliteit ken jij niet omdat je een echte aanpakker bent en graag resultaat ziet. Je dag zal nooit hetzelfde zijn met de werkzaamheden die je uitvoert. Je gaat werken met o.a aluminium, je gaat kasten inbouwen en je moet handig zijn met houtwerk. Ook ga je houten vloeren, wanden en dubbele bodems in bouwen. Je hoeft niets met elektra te doen.

Je zal terecht komen in een positief ingesteld bedrijf, waarbij je de nodige ondersteuningen krijgt om een zo goed mogelijk resultaat te creëren.

Spreek dit je aan en sta je openen voor een nieuwe uitdaging? neem dan zo snel mogelijk met ons contact op!

lees meer

Gestelde eisen
Vereisten:
  • Je bent klantgericht
  • Je bent handig
  • Je bent per direct beschikbaar
  • Je weet van aanpakken
  • Je spreekt de Nederlandse taal
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Ruimbaan is ervan overtuigd dat iedereen plezier in zijn/haar werk kan hebben. Om goed te kunnen presteren, moet je gewoon helemaal happy zijn met je baan, de werksfeer en je collega's. Daarom checken we van tevoren grondig of het beoogde werk en de bedrijfscultuur wel bij jou passen. Dat kan alleen als we je persoonlijk kennen en je ons vertelt wat je boeit en waar je krachten liggen.

lees meer

Contactpersoon Jitske Hoekstra
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Interieurbouwer in Gouda