Vacature Servicemonteur Installatietechniek - Groenlo

Groenlo

Effect Personeelsdiensten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil jij als servicemonteur in de installatietechniek een nieuwe werkuitdaging? In de omgeving van Groenlo ga jij op pad voor onderhoud en storingen aan technische installaties!


Wat ga je allemaal doen?

Jij wordt als servicemonteur installatietechniek ingezet voor onderhoud aan diverse technische installaties in de huurwoningen. Ook wanneer er storingen zijn, ben jij degene die ingezet wordt! Je bent het visitekaartje van de organisatie, omdat je met veel huurders in contact komt. 


Een korte introductie

Je gaat aan de slag voor een mooie organisatie in de omgeving Groenlo, dat zich richt op technisch onderhoud en reparaties aan huurwoningen. Jij komt als servicemonteur installatietechniek het vakkundige team versterken dat bestaat uit servicemonteurs, installatiemonteurs en onderhoudstimmermannen. Omdat jij verschillende werkzaamheden zal uitvoeren op verschillende locaties, maakt het een afwisselende en verantwoordelijke baan waarin jij je nooit verveelt!


Wat we jou bieden
  • Een verantwoordelijke en uitdagende fulltime baan als servicemonteur installatietechniek
  • Een goed salaris dat kan oplopen van €2200 tot €2800 bruto 
  • Een eigen volledig ingerichte werkbus
  • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, zo ontvang je reiskostenvergoeding (indien van toepassing), bouw je vakantiedagen op  naar rato en is er een riante pensioenregeling
  • Uitkijk op een vast aanstelling bij de organisatie
Jouw kwaliteiten
  • Relevante ervaring als servicemonteur
  • Een mbo niveau 3 werk- en denkniveau en een opleiding afgerond richting de installatietechniek
  • In het bezit van een rijbewijs B

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.200 - € 2.800 p/m
Bedrijfsomschrijving Een écht Twents uitzendbureau

Effect Personeelsdiensten is een uitzendbureau in Oldenzaal dat zich specifiek richt op functies in de bouw en techniek in de regio Twente. Wij zijn een (h)echt Twents bedrijf waar de eigenschappen vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en afspraak is afspraak centraal staan. We bemiddelen voornamelijk in vaste banen mét toekomstperspectief, maar je kunt ook bij ons terecht voor tijdelijke dienstverbanden. Bij ons ben je geen nummertje. In een maatschappij die steeds individualistische wordt vinden wij het erg belangrijk om persoonlijk contact te houden met onze medewerkers en klanten. Ons werk als uitzendbureau blijft immers mensenwerk. Daarom staat bij ons de koffie altijd klaar!

lees meer

Contactpersoon Effect Werkt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur Installatietechniek in Groenlo