+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Yacht Professional Program Engineering Noord Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.400 p/m
  • Bonusregeling, Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Jij brengt de basis en wij helpen jou verder met de benodigde bouwstenen. Pushing Horizons!

Als Yacht Professional ontwerp, ontwikkel, of test je producten, machines of systemen binnen de specificaties, kosten en planning. Dat doe je voor toonaangevende bedrijven in de industrie binnen Noord-Nederland. Je werkt nauw samen met andere disciplines, afdelingen en toeleveranciers. Zelfstandig pas je richtlijnen, engineering- en ontwikkeltechnieken toe en maak je aanpassingen en verbeteringen binnen eerder vastgelegde doelen. Je deelt de opgedane kennis en ervaring met collega professionals, bouwt aan een relatienetwerk en draagt bij aan de collectieve kennis van Yacht.

Wil jij de zekerheid van een vaste baan en coaching op maat ontvangen om je verder te ontwikkelen in je loopbaan? Wil je graag gebruik maken van het netwerk van Yacht om in 2 jaar tijd door te groeien tot een volwaardige engineering professional binnen de industrie? Dan is het Young Professional Program Engineering iets voor jou!

Talent management binnen het Yacht Professional Program Engineering, wat kun jij verwachten?

Met jouw afgeronde HBO/WO engineering studie heb jij mooie theoretische ervaring opgedaan. Via Yacht krijg jij de kans om die ervaring naar de praktijk te brengen. Wij geven jou zowel persoonlijke- als technische begeleiding om het maximale uit je loopbaan te halen. Het programma bestaat uit het 70-20-10 principe. 70% learning on the job, 20% coaching en begeleiding en 10% door specifieke training en is er op gericht om je verder te helpen ontwikkelen in jouw hard- en soft skills. 

Uitdagende opdrachten 

Wij bieden uitdagende opdrachten in een omgeving die past bij jouw ontwikkeling en ambitie. Jij krijgt de mogelijkheid om je verder te specialiseren. Hierbij kun je denken aan Research & Development, Test Engineering, Production & Manufacturing, Maintenance Engineering, Quality en nog veel meer. Welkom in ons Engineering-netwerk!

Yacht Connect

Yacht Connect is ons coaching en begeleidingsprogramma. Leren van een ervaren collega! Je krijgt begeleiding van een senior in jouw gebied. Op basis van jouw Persoonlijk Ontwikkelplan en onze doorlopende HR-Cyclus, de Great Conversations, geven we invulling aan jouw ambitie en volgen wij jouw ontwikkeling op de voet. Hiernaast heb je toegang tot alle learning faciliteiten van het KIVI en het opleidingsaanbod in onze Yacht Academy.

Training & opleiding

Binnen jouw Persoonlijk Ontwikkelplan worden tevens de benodigde training en opleiding vastgelegd. Stil zitten en jezelf niet ontwikkelen is geen optie! Met een trainingsbudget per jaar, geeft dit de ruimte om training te volgen op zowel hard als soft skills. Je kunt hierbij denken aan ontwikkeling van persoonlijk leiderschap, maar ook aan vakinhoudelijke trainingen zoals Siemens NX, Creo, Inventor, Design Thinking, Failure Mode & Effect Analyses, IPMA, Prince II en Lean Six Sigma.



Gevraagd

Naar wie zoeken wij? 

Voor het Yacht Professionals Program Engineering zijn wij op zoek naar professionals met de volgende (generieke) achtergrond:

  • Een HBO/WO studie afgerond in de richting van Mechanical, Electrical, Mechatronica, AOT, Zeevaartschool, Aerospace, Integrale Veiligheid of Technische Bedrijfskunde;
  • Relevante ervaring in een technische omgeving vanuit een stage of werkervaring (maximaal 2 jaar) in bijvoorbeeld CAD systemen (Siemens NX, Creo, Solidworks, Inventor etc), test technieken (metingen, beproevingen), product development (FMEA) of project management (Six Sigma);
  • Vloeiend in de Nederlandse taal, goede beheersing van de Engelse taal.

Jij brengt de basis en wij helpen jou verder met de benodigde bouwstenen. Pushing Horizons!



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als talent gelooft Yacht in jouw toekomst. En dat betekent ook dat wij in jou investeren. Het Young Professionals Program biedt jou veel mooie extra’s, zoals:

  • Direct een vast contract bij Yacht
  • Startdatum is altijd in overleg!
  • HBO/WO afgestudeerd start je met een bruto salaris van € 3.000,- tot € 3.400 per maand gebaseerd op een 40 urige werkweek (afhankelijk kennis en ervaring)
  • Een goede thuiswerkregeling twv €750,-
  • 25 vakantiedagen
  • 5% ATV (indien CAO werkgever)
  • Pensioenregeling vanaf de eerste werkdag
  • Collectieve ziektekostenverzekering
  • Riante bonusregelingen
  • Verbinden, samenwerken en ontwikkelen via Noorderlink / Younglink 
  • Jaarlijks opleidingsbudget gekoppeld aan het Young Professional Program, specifiek ontwikkeld om jou verder te helpen in je carrière als Engineer
  • Naast specifieke trainingen ben jij ook in de gelegenheid om via Goodhabitz online trainingen te volgen
  • Uitdagende projecten bij aansprekende opdrachtgevers binnen de industrie. Yacht ondersteunt je met een persoonlijk ontwikkelingsplan en begeleiding vanuit onze ervaren professionals actief binnen jouw sector. Dat is de kracht van ons netwerk
  • Mogelijkheid om op termijn in dienst te treden bij de opdrachtgever.


Bedrijfsomschrijving

Werken voor Yacht Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil maken. Ons doel is het optimale resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarin jij de organisatie van onze opdrachtgevers blijvend kunt verbeteren. Wil jij samen met collega’s het verschil maken binnen toonaangevende (internationale) organisaties? 

 

Werkgeverschap van Yacht 

Het is onze missie om jou het juiste klimaat te kunnen bieden waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Wij verwachten vanuit jouw kant dat jij het maximale uit je opdracht haalt, om je daarbij te helpen stellen we samen een project plan met je op zodat jij het beste presteert.

 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in