+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.

Assistent Accountant Controlepraktijk Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Bedrijfsprofiel

Van der Meer Accountants & Adviseurs is een full-service dienstverlener op het gebied van accountancy. Vanuit de drie vestigingen te Oosterwolde, Groningen en Leek bedienen zij hun opdrachtgevers optimaal. Dit doen zij met een zestigtal medewerkers, waaronder accountants, fiscalisten en loonadministrateurs en met een cliëntgericht aanpak. Zowel de fiscale als de accountantspraktijk is in hoge mate geautomatiseerd, zodat de meest efficiënte werkwijze en maximale kosteneffectiviteit is gewaarborgd. Daarnaast is Van der Meer Accountants één van de weinige MKB-kantoren in Groningen en Oosterwolde welke een AFM vergunning heeft. Door de routine die zij hebben opgebouwd met de wettelijke controles en het doorlopende toezicht vanuit de AFM hierop, hebben zij veel ervaring in het (efficiënt) uitvoeren van controles. Naast de wettelijke controles voeren zij ook vrijwillige controles uit, waarbij de stichting of onderneming opdrachtgever is, of vrijwillige controles welke door een bevoegde instantie (subsidiegever) of beroepsgroep zijn voorgeschreven.

Namens Van der Meer Accountants, een groeiend accountantskantoor met vestigingen in Oosterwolde, Leek en Groningen, zijn wij op zoek naar een (Senior) Assistent Accountant voor de controlepraktijk. Heb jij reeds enkele jaren werkervaring opgedaan in de audit bij een 'Big Four' organisatie of juist een kleiner kantoor? Dan is dit een ideale vacature voor de volgende stap in jouw carrière. Er zijn namelijk (op korte termijn) volop doorgroeimogelijkheden.

Van der Meer Accountants is een middelgroot kantoor en beseft goed dat een gezonde werk/privé-balans voor haar werknemers belangrijk is. Hier wordt dan ook veel aandacht aan besteed. Daarnaast krijg jij al snel veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in het contact met de klant. Gesteund door jouw werkervaring groei jij in de rol van sparringpartner voor de ondernemer en fungeer jij als senior assistent accountant ten opzichte van de meer onervaren collega's. Samen met de controleleider of registeraccountant bespreek jij de plan van aanpak en bereidt controles voor. Tot slot werk jij uiteraard ook 'gewoon' mee aan de eindejaarscontrole waarbij jij je focust op de jaarrekening en belangrijke posten.


Functie eisen
  • Afgeronde HBO/WO-opleiding en studerend voor je RA-titel;
  • Aantal jaren werkervaring binnen de auditpraktijk bij een accountantskantoor.

Competenties:

  • Zelfstandig;
  • Verantwoordelijk;
  • Gedreven;
  • Sociaal vaardig.

Wat heeft onze opdrachtgever te bieden?

Van der Meer Accountants is een laagdrempelige en informele organisatie waar van hiërarchie weinig sprake is. Jij komt dan ook te werken in een team wat loyaal is, plezier heeft met elkaar en bovenal nuchter is. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop. Het kantoor biedt een uitstekend en meer dan marktconform basissalaris, kent een eindejaarsuitkering en een bovengemiddeld aantal vakantiedagen. Daarnaast bieden zij een gezonde balans tussen werk en privé.

Headhuntersteam verzorgt voor onze klant de Werving & Selectie. Voor vragen kun je contact opnemen met Arjen Klasens, Consultant Finance. Ook voor vragen over andere vacatures of financiële posities kun je altijd bellen. Mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. en tel: 06-16313019.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in