+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
12 dagen geleden geplaatst • 10x bekeken

Toezichthouder Wijkonderhoud Groningen • Yacht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Detachering / Vast contract
  • Medior
  • Auto (B)

Vacatureomschrijving

Gemeente Groningen gaat voor groen! Zij investeren in het realiseren van een groene leefruimte voor hun inwoners. Daarvoor moet er veel werk verzet worden en het meeste daarvan gebeurt in eigen beheer. Maar er wordt ook werk uitbesteed. Om erop toe te zien, dat alle werk goed wordt uitgevoerd is de Gemeente op zoek naar een geschikte Toezichthouder Wijkonderhoud. 

Je werkt intensief samen met 2 collega’s en bent het grootste gedeelte van je tijd op pad. Je stemt met de aannemers het groene werk af, zoals maaien, onkruidbeheersing en snoeien. En ziet erop toe dat dit wordt uitgevoerd, volgens de afspraken die zijn gemaakt. Mochten dingen niet naar verwachting zijn verlopen, dan zoek je samen met de aannemer naar een oplossing. Buiten het groeiseizoen verricht je projectmatig werkzaamheden, op het gebied van beheer en onderhoud. 

De toezichthouder Groen werkt in een klein hecht team en wordt aangestuurd door de technisch specialist Wijkonderhoud. Bij Wijkonderhoud werken in totaal ruim 400 collega’s in door de gehele gemeente. De kernactiviteit is het dagelijkse beheer en onderhoud van de openbare ruimte, maar ook op het gebied van spelen, fietsen en verkeer spelen zij een belangrijke rol in de stad. Wijkonderhoud is één van de vijf afdelingen bij de directie Stadsbeheer.Functie-eisen

  • een afgeronde MBO opleiding niveau 4, aangevuld met vakgerichte kennis van het groen;
  • kennis- en ervaring in een vergelijkbare rol;
  • een certificaat kleurkeur, WNB niveau 2 en VCA-vol óf bereid om deze te halen;
  • in het bezit van rijbewijs B(E);
  • enige kennis van digitale beheersystemen zoals RAW en bv ArcGis.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Gemeente Groningen biedt een tijdelijke opdracht voor 36 uur, voor de periode van 1 april (geen grap) tot 1 november 2023. Je kunt deze opdracht aan als gedetacheerde bij Yacht. Het maandsalaris als gedetacheerde is conform CAR-UWO schaal 7 (inschaling afhankelijk van je kennis en ervaring). Bedrijfsomschrijving

Gemeente Groningen wil een leefbare, aantrekkelijke gemeente zijn, voor al haar inwoners. Een plek bieden waar mensen van alle leeftijden in diverse levensfasen, graag samen wonen en werken. Waar iedereen toegang heeft tot sport, cultuur, zorg en onderwijs. En er voor inwoners de ruimte is voor het nemen van eigen initiatieven ter verbetering van de wijk en openbare ruimte. Om deze doelen te verwezenlijken, wordt er iedere dag hard aan gewerkt. Onder andere vanuit de Directie Maatschappelijke Ontwikkeling. Zij zijn verantwoordelijk voor de belangrijke beleidsterreinen als Jeugdzorg, Gezondheid, Sport, Onderwijs en Cultuur. De ongeveer 350 medewerkers spannen zich elke dag in, op de opgaven te realiseren.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in