+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
8 dagen geleden geplaatst | 13x bekeken

Communicatieadviseur Groningen Yacht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Yacht

Yacht
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 652 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 3.337 - € 5.562 p/m
 • 24 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • Medior/Senior
 • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

"Nederland staat op de drempel van een nieuw pensioenstelsel. Voor 1 januari 2027 moeten alle pensioenuitvoerders hun regelingen hebben aangepast".

'Het is maandagochtend. Onder het genot van een kop koffie scan je nog snel de krantenkoppen voor je zo weer vol energie aan een nieuwe werkweek start. Je realiseert je heel goed dat dit soort krantenkoppen de komende jaren veel impact gaan hebben op jouw werk als communicatieadviseur bij TKP Pensioen. Jij houdt je dagelijks bezig met het vertalen van actieplannen, het coördineren van projecten en het vakinhoudelijk sparren met ‘jouw’ klant - Pensioenfonds KPN. Je ervaart jouw job al als ontzettend gevarieerd, maar de overgang naar een nieuw pensioenstelsel zal zorgen voor nog meer uitdaging. Dit is ook de reden waarom jij als communicatieadviseur de stap hebt gezet naar TKP; je krijgt de kans om communicatieprojecten te regisseren van a tot z en krijgt veel ruimte om met eigen ideeën te komen. Met als doel; pensioen tot leven brengen. Voor jou staat begrijpelijke en activerende communicatie voor alle deelnemers immers op nummer 1. Je realiseert je maar al te goed dat zelfredzaamheid hierin niet voor elke deelnemer ‘easy’ is'.

Heb jij het lef om een complexe wereld als de pensioenwereld te vereenvoudigen? Durf jij je klant en collega’s dagelijks uit te dagen verder te denken? Vraag jij je continu af wat beter kan, zodat de communicatie over pensioenen nog beter en eenvoudiger kan? Ja? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Wij willen pensioen easy maken. Om dit te bereiken, maken we gebruik van intuïtieve websites, duidelijke brieven en pakkende campagnes. Als communicatieadviseur werk je als onderdeel van een multidisciplinair team voor onze klant, Pensioenfonds KPN, die ambitieuze doelen heeft. Je werkt aan verschillende projecten, zoals het opstellen van voorstellen voor het bestuur en het verzenden van mailings naar pensioendeelnemers. Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van de klant, het maken van plannen, briefings en planningen en voor het aansturen van externe partijen, zoals vormgevers.

Je bent ook flexibel genoeg om ad-hoc verzoeken van de klant of collega's op te pakken en acties uit te zetten, terwijl je altijd de doelstellingen van de klant in het oog houdt. Samen met de accountmanager manage je de verwachtingen van de klant en zorg je ervoor dat deze worden nageleefd. Je hebt de mogelijkheid om te sparren met collega's en te profiteren van de expertise van de 45 specialisten op onze afdeling.

Binnen deze functie is het jouw verantwoordelijkheid om:

 • als sparringpartner op te treden voor de klant bij communicatievraagstukken;
 • communicatieprojecten van a tot z zelfstandig te regisseren, zoals nieuwsbrieven, campagnes en mailings;
 • te coördineren en planningen te maken, te werken met collega's van andere afdelingen, externe partijen in te schakelen en aan te sturen, en deadlines te halen;
 • alert te zijn op de kwaliteit van de communicatiemiddelen, het proces te bewaken en op tijd bij te sturen.


Functie-eisen

Wie zoeken wij?

Jij bent een professional die de clichés van het vak allemaal waar maakt: zowel denker als doener, een duizendpoot en in staat om alle ballen in de lucht te houden. Dankzij jouw proactieve houding kun je - vol energie - gemakkelijk schakelen tussen het bedenken en coördineren van taken. Je bent open en daadkrachtig, en je voelt je op je gemak op elk niveau, of het nu gaat om klanten, leveranciers, collega's of directeuren. Bovendien ben je een goede luisteraar, heb je snel inzicht in vraagstukken en durf je vragen te stellen. Je laat je niet gek maken, weet mensen te overtuigen van jouw ideeën en durft het gesprek aan te gaan met inhoudelijke experts.

Je bent goed in plannen en prioriteren, maar kunt ook flexibel zijn en omgaan met dagen waarop alles anders loopt dan gepland. Je denkt altijd in termen van mogelijkheden en oplossingen, neemt de regie waar nodig en gebruikt humor om te relativeren. Kom je ergens niet uit? Dan stroop je de mouwen op en ga je net zo lang door tot het wél lukt - natuurlijk in overleg met je collega's. Het schakelen tussen verschillende werkzaamheden en contactpersonen is voor jou geen probleem – je houdt juist van de afwisseling.

Beschik je daarnaast over:

 • hbo werk- en denkniveau;
 • minimaal 3 jaar ervaring als communicatieadviseur;
 • kennis van trends en ontwikkelingen op het gebied van communicatie;
 • kennis van financiën of pensioenen;
 • Een creatieve geest om oplossingen te vinden;
 • Een gevoel voor humor en het vermogen om zaken te relativeren?

Ja? Reageer dan direct!Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Dit krijg je van ons:

 • Een salaris tussen de € 3337,10 en €5561,84 op basis van 40-urige werkweek, afhankelijk van jouw ervaring;
 • Direct een dienstverband bij TKP Pensioen van tussen de 24 tot 40 uur per week, afhankelijk van jouw voorkeur;
 • Een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 16,7% bovenop je bruto maandsalaris, gunstige
 • Voorwaarden vanuit de (Aegon cao) met minimaal 28 vakantiedagen en een uitgebreid pakket aan voordelen, waaronder een uitstekende pensioenregeling
 • Een goede balans tussen werk en privé met de mogelijkheid de functie hybride in te vullen
 • De kans om te sparren met en te leren van 45 bevlogen vakgenoten - en zij van jou. De inhoud van ons werk, veel ruimte om met eigen ideeën te komen en energieke collega’s die elkaar graag helpen;
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit – van workshops en intervisie tot online academy;
 • Veel sportieve en sociale activiteiten, zoals wekelijkse bootcamps, fiets- en skiweekenden en een maandelijkse borrel.


Uren

24 - 40 uur
32

Bedrijfsomschrijving

Waar ga je werken?Je wordt onderdeel van het Pensioencommunicatieteam, dat verantwoordelijk is voor de communicatie op strategisch en uitvoerend niveau voor 17 (middel)grote pensioenfondsen. Samen met ongeveer 45 collega's werk je aan het tot leven brengen van pensioen. Als communicatieprofessional werk je in een multidisciplinair team met collega's die zich bezighouden met bijvoorbeeld contentcreatie en digitale mailingen. Hiermee informeren en activeren we bijna 4 miljoen mensen van diverse beroepsgroepen, waaronder notarissen, ICT'ers, postbodes en agrariërs.TKP, gevestigd in Groningen, werkt aan het beste digitale pensioenplatform. Met meer dan 1000 ambitieuze professionals streven we dagelijks naar deze ambitieuze doelstelling. 17 pensioenuitvoerders, 100.000 werkgevers en 4 miljoen Nederlanders rekenen op onze dienstverlening. Of het nu gaat om een pensioenuitkering die op tijd en juist is, of om een actueel overzicht van het opgebouwde pensioen. We maken pensioen 'easy'.SolliciterenZie jij jezelf in deze functie? Wacht dan niet lang en solliciteer vandaag nog. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Sophia Schulte, Senior Recruitment Consultant bij Yacht via (06) 30 90 59 46 of via [email protected]
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in