+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
15 dagen geleden geplaatst | 13x bekeken

Psycholoog Groningen Matchpartner

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Matchpartner

Matchpartner
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 818 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Voor een zeer maatschappelijk betrokken organisatie zoeken wij een psycholoog die in dienst wil treden van onze opdrachtgever. Een psycholoog met werkervaring is zeer welkom maar wat vooral passend is; affiniteit hebben met een doelgroep die een auditieve beperking heeft. En dat kan ontstaan zijn in diverse levensfasen van een client. Vanaf de geboorte, als jong volwassene of op latere leeftijd. 

Als psycholoog kom je hier in een stabiele organisatie te werken die al vele jaren cliënten met auditieve beperkingen ondersteund. Dat doen zij door de inzet van een multidisciplinaire aanpak gericht op praktisch zaken en psychische ondersteuning. In deze functie ben jij nauw betrokken bij de diagnostiek waarbij je je collega's altijd kunt raadplegen. Jouw kennis en ervaring van diverse behandelmethodieken wordt ingezet en ontwikkelt waar nodig. Doelstelling is herstelgericht werken waar mogelijk. 

De organisatie werkt landelijk, waarbij de expertise van de zorg professionals wordt gebundeld zodat cliënten de optimale zorg krijgen en waarbij het behandelbeleid altijd in ontwikkeling blijft. Kennisverdieping van auditieve beperkingen wordt hier aanboden door de werkgever. Bijvoorbeeld kennis verbreding over tinnitus, ziekte van Ménière, hyperacusis of de werking van een CI (cochleair implantaat).                                                                                     

Als psycholoog heb je ook veel contact met regionale eerstelijns zorgverleners en andere instellingen in de geestelijke gezondheidszorg. Dat maakt dat je de sociale kaart in jouw regio goed kent / leert kennen en inzet waar nodig. Functie-eisen

  • Je hebt een masteropleiding psychologie of orthopedagogiek succesvol afgerond. 
  • Liefst ervaring in de ggz en in het doen van psychodiagnostisch onderzoek
  • Werk-, of levenservaring met de doelgroep doven en slechthorenden.


Aanbod

Je komt in dienst van onze opdrachtgever. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring met een maximum van Eur 4981 op fulltime basis. Diverse opleidingsmogelijkheden en goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden.Bedrijfsomschrijving

Betrokken organisatie die gespecialiseerd is in het begeleiden van een speciale doelgroep. Een organisatie die veel scholing aan medewerkers organiseert. Een hecht team met de focus op de client. Gezien de specialisatie in de GGZ is er een grote verbondenheid met collega's. Zowel regionaal als landelijk. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in