Vacature Adviseur HVAC - Groningen

Groningen

W&S Detachering
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wij hebben nu een vacature openstaan voor een Adviseur W of E HVAC.  

Werkzaamheden:  

Je schrijft rapportages over keuze en haalbaarheid van de te kiezen systemen en participeert in meerdere projectteams als overkoepelend technisch adviseur. Je zal veelal werkzaam zijn in projecten in utiliteitsgebouwen. De ideale kandidaat heeft een installatietechnische achtergrond en heeft een meer dan gemiddelde kennis en interesse in de vakgebieden HVAC en weet een duidelijke link te leggen tussen de theorie en praktijk. Deze ideale kandidaat kan adviseren, de bouw begeleiden, (deel-) projecten leiden, is communicatief vaardig en heeft gevoel voor commerciële verhoudingen.   

Organisatie:  

Onze opdrachtgever is een toonaangevend adviesbureau in de HVAC Installaties in de utiliteit. Het bedrijf onderscheidt zich door hun wereldwijde projecten. Onze opdrachtgever is op zoek naar versterking voor de lange termijn.  

Wij zoeken:  

  •  Minimaal HBO met specialisme op het vlak van installatietechniek en aanvullende cursussen t.b.v. HVAC installaties;  
  •  Ervaring in de installatiebranche als Sr Engineer of Adviseur;  
  •  Duidelijke link kunnen leggen tussen theorie en praktijk;   
  •  Goed in analyseren, plannen en organiseren;   
  •  Communicatieve vaardigheden;   
  •  Kennis van HVAC met alle bijbehorende normen.  

Het aanbod:  

Een vaste baan in Groningen. Het salaris is bijzonder goed te noemen, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden. Ben je een ervaren Adviseur of Sr Engineer en zoek je een nieuwe uitdaging reageer dan direct!!!  

Over W&S Detachering:  

W&S Detachering vervult bijna 10 jaar vacatures in de installatietechniek. Bij ons is een afspraak nog een afspraak en kan je rekenen op een professionele begeleiding, ook tijdens de detacheringsperiode. Onze kennis van de installatiebranche is dan ook bijzonder goed te noemen en wij nodigen je dan ook uit al onze vacatures te bekijken op www.w-sdetachering.nl.


lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving WS Detachering heeft een groot aantal technische vacatures beschikbaar in de installatietechniek, elektrotechniek, bouw, civiele techniek en werktuigbouwkunde.
Ben je op zoek naar een baan in de installatietechniek of ben je toe aan een nieuwe stap in de elektrotechniek bekijk dan snel onze technische vacatures want WS Detachering heeft jouw nieuwe baan!

Wij hebben de vacatures zo gecategoriseerd dat je makkelijk je nieuwe baan kan vinden.

We zijn doorlopend op zoek naar tekenaars, engineers, monteurs en projectleiders op elk niveau.

lees meer

Contactpersoon W&S Detachering
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Groningen