Vacature Word fulltime leaseadviseur in Groningen

Groningen

YoungCapital
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen?

Als fulltime leaseadviseur in Groningen sta je middenin de ontwikkeling van de mobiliteitsbranche. Jij adviseert jullie bestaande en nieuwe klanten over de beste mobiliteitsoplossingen. Samen met de klant bespreek je de wensen voor de invulling van het wagenpark. De auto is natuurlijk vervoersmiddel nummer één, maar de auto kan aangevuld worden met bijvoorbeeld elektrische fietsen. Wellicht is het voor de klant zelfs voordelig om deelauto's in te zetten? Je blijft actief jouw klanten adviseren over marktontwikkelingen en over het huidige wagenpark. Je bouwt een sterke relatie op met de klant en je bent altijd één stapje eerder dan de klantvraag!

Naast de bestaande klanten zorg je ook dat jullie klantenportefeuille wordt uitgebreid. Je geeft telefonisch advies en je doet je best om de opdracht binnen te halen. Gelukt? Dan ben jij verantwoordelijk voor het gehele orderproces. Je bespreekt alles met je klant, haalt de opdracht binnen en je verwerkt de order. 

Het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een van de grootste leasemaatschappijen van Noord-Nederland. Het bedrijf is iedere dag bezig om zo innovatief en toekomstbestendig mogelijke mobiliteitsdiensten aan te bieden. Je werkt op kantoor in Groningen met in totaal ongeveer 50 enthousiaste collega's.

Werktijden

Je gaat voor 32 uur of 40 uur per week aan het werk, op maandag t/m vrijdag. Je mag per direct aan de slag. De intentie is om voor lange tijd met elkaar aan de slag te gaan!

Stap jij in?


Wat wij bieden
  • Een goed salaris tussen €2.390,- en €3.800,- per maand (afhankelijk van ervaring);
  • Korting op private lease én een groep leuke collega's;
  • Direct op contract bij het bedrijf;
  • Een uitdagende fulltime functie in een boeiende markt!
Wat wij vragen:
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt affiniteit met mobiliteit;
  • Je bent commercieel ingesteld en hebt de drive om opdrachten binnen te halen;
  • Klantgerichtheid zit in jouw DNA!
Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.390 - € 3.800 p/m
Bedrijfsomschrijving YoungCapital staat voor jong talent: het kapitaal van elke organisatie die voorop wil blijven lopen. Jonge talenten zijn de aanjagers van de vernieuwing in het bedrijfsleven. Vernieuwing die onmisbaar is voor een grotere concurrentiekracht en een betere toekomst. Daarom helpen wij jonge talenten hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren. Zo helpen we u vernieuwen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Groningen