Bouwkundig servicecoördinator beheer en onderhoud - Groningen

Groningen

Multiselect
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij een klantgerichte bouwkundig professional? Kan jij je goed inleven inleven in de bouwkundige vragen over het onderhoud en renovatie van woningen? Is het bieden van service voor jou een vanzelfsprekendheid? Hou jij van afwisseling in je werk en ben je graag veel op pad? Heb jij het diploma mbo of hbo Bouwkunde en ervaring als coördinator in de bouw, bij voorkeur in de renovatie van woningen? Ik heb een leuke functie van bouwkundig servicecoördinator beheer en onderhoud van woningen in de omgeving van Groningen. Wil je meer weten? Bel of app me even. Mijn mobiele nummer is: 0653304207. Ik kom graag met je in contact.  

 • Je kunt je goed inleven in bewoners van de woningen die gerenoveerd worden. Je geeft duidelijke antwoorden en maakt correcte afspraken.
 • Je maakt bouwkundige rapporten op en stemt af met de uitvoering.
 • Je houdt de vinger aan de pols en zorgt dat de bewoners een goed gevoel aan het gehele onderhoudstraject over houden. 

lees meer

Gestelde eisen

Om de functie van bouwkundig servicecoördinator onderhoud en renovatie goed in te kunnen vullen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

 • Je beschikt minimaal over een diploma MBO Bouwkunde
 • Je hebt passie voor voor renovatie van woningen
 • Je bent enthousiast, werkt zelfstandig en hebt een flexibele instelling
 • Je bent uiteraard communicatief vaardig 
 • Je kunt je goed inleven in bewoners van huizen die gerenoveerd gaan worden
 • Je vindt het leuk om veel op locatie te zijn

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.750 p/m
Extra informatie
 • Salaris afhankelijk van jouw opleiding en ervaring: € 2.500 - € 3.750
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een team met fijne collega's
 • Een baan in de omgeving van Groningen
Solliciteren bij

Ben jij een klantgerichte bouwkundig professional? Kan jij je goed inleven inleven in de bouwkundige vragen over het onderhoud en renovatie van woningen? Is het bieden van service voor jou een vanzelfsprekendheid? Hou jij van afwisseling in je werk en ben je graag veel op pad? Heb jij het diploma mbo of hbo Bouwkunde en ervaring als coördinator in de bouw, bij voorkeur in de renovatie van woningen? Ik heb een leuke functie van bouwkundig servicecoördinator beheer en onderhoud van woningen in de omgeving van Groningen. Wil je meer weten? Bel of app me even. Mijn mobiele nummer is: 0653304207. Ik kom graag met je in contact.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een landelijk opererend ingenieursbureau. Grote en minder grote bedrijven leggen bij ons arbeidsvraagstukken neer die zij zelf niet op kunnen lossen. Deze lopen uiteen van specialistische opdrachten voor een complex projecte tot vraag naar bijvoorbeeld tien bouwkundigen die meteen kunnen starten of het vormen van een heel projectteam. Wij richten ons op bouw en infra.

Multiselect, jouw kennis in de bouw en infra
Eind 1999 is Multiselect opgericht door een aantal enthousiaste consultants. Deze consultants werken nog steeds bij ons. Het team groeit met specialistische mensen. Allen met grote kennis van de markt. Onze grootste kracht is dat ons netwerk groot is en uit blijft breiden. Wij weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers en bij onze kandidaten. Voor talloze organisaties zijn wij werkzaam als preferred supplier. Wij kennen de opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Daarom weten wij precies wie bij welk project past. Wij maken de perfecte match. We durven eerlijk te zeggen dat we er zelden naast zitten.

De beste contracten
Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij hebben kennis van zaken. Niet alleen onze consultants hebben specialistische kennis. Ook onze backoffice bestaat uit een team van specialisten. Zij volgen ontwikkelingen op de voet op het gebied van arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. Hier zijn wij trots op.

Persoonlijke ontwikkeling
Wij investeren in onze mensen. Niet alleen in ons eigen team. Ook in de bouwkundigen die wij detacheren. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat kennis en competenties op peil blijven. Een advies over carrièreontwikkelingen of een afspraak over een baan dichter bij huis. Wij helpen je graag groeien.

lees meer

Contactpersoon Quinten Zondervan
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Coördinator Onderhoud in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures