Medewerker Groen (ook in de winter) - Groningen

Groningen

FID Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wij zijn voor langere tijd (ook de winter door) op zoek naar een specialist die diverse aanlegprojecten kan uitvoeren. Deze projecten vinden plaats door heel Friesland in bijvoorbeeld de regio Heerenveen, Leeuwarden, Drachten, Sneek en ook met regelmaat in de kop van Flevoland of het noorden van Noord-Holland. Het gaat om verharding aanbrengen, bomen planten, een speeltoestel plaatsen, kunstgras aanbrengen of een echt gazon leggen… niets is jou te veel! Je gaat aan de slag binnen een gezellig, hardwerkend en informeel team voor uiteenlopende projecten. Denk hierbij aan schoolpleinen, bedrijfstuinen en daktuinen. Eigenlijk zijn we overal wel te vinden, want wij kunnen alles! Door jouw allround ervaring kun je zelfstandig aan de slag. Jij bezit over voldoende vakkennis om jouw skills in het groen te laten zien aan de opdrachtgevers. Je bent kwaliteitsgericht en je laat de opdrachtgevers met een tevreden blik achter. Je werkt dan van maandag t/m vrijdag in dagdiensten.


Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een landelijk opererende organisatie gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van groene buitenruimtes.


Functie-eisen

• Enige ervaring met groenonderhoud;
• VCA is vereist, certificaat kan eventueel via FID behaald worden;
• Beschikbaar per direct;
• In bezit van rijbewijs (B of BE) en eigen vervoer;
• Heb je ervaring als hovenier, schoffelaar, medewerker groen, medewerker groenvoorziening, boomverzorger, greenkeeper, tuinman, treeworker of medewerker bosmaaier of gazonmaaier reageer dan zo snel mogelijk!


Arbeidsvoorwaarden

•Fulltime werk gedurende het hele groeiseizoen;
• Loon op basis van ervaring en de CAO voor Hoveniers, tussen € 11,75 en € 13,50 bruto per uur;
• Veel vrijheid om zelfstandig je werk te doen.

Ben jij die enthousiaste Medewerker Groen die wij zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer nu.
Heb je nog vragen of wil je direct reageren dan kun je ons altijd bellen op 050-3180804 of stuur een mail naar [email protected], we helpen je graag!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 11,75 - € 13,50 p/u
Bedrijfsomschrijving FID uitzendbureau is een betrokken en resultaatgerichte uitzendorganisatie.
Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke baan, die aansluit bij jouw wensen en ervaring. Daarbij kijken we niet alleen naar het soort werk en de functie, maar ook naar arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en de werksfeer.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Groenvoorziening in Groningen