Leerling monteur - techniek - Groningen

Groningen

Maintec
 • Maintec258 vacatures
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • Fulltime
 • Reiskostenvergoeding
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Techniek is overal! Denk maar eens aan je eigen leven. Je wekker gaat, je doet het licht aan, neemt een warme douche, zet een kop koffie, kijkt het nieuws op tv en vervolgens stapt je op de fiets, auto of bus naar de stad. In dit uurtje ben je al tientallen verschillende technieken tegengekomen. De wereld draait om techniek en in dit opleidingstraject is het mogelijk om daar een bijdrage aan te leveren. Dit doe je door te werken en te leren bij een van onze technische opdrachtgevers in Groningen. Jij gaat vier dagen werken en 1 dag in de week naar school waar jij een technische mbo-opleiding naar keuze gaat volgen. Jij kiest zelf de richting die jij leuk vindt, bijvoorbeeld elektrotechniek, autotechniek, installatietechniek of misschien vind jij het wel heel gaaf om aan grote machines te sleutelen. Alles is in principe mogelijk en wij bespreken graag met jou jouw wensen en de opties. 

Weet je nog niet helemaal welke richting je op wil? Geen probleem! Maintec denkt graag met je mee!

lees meer

Gestelde eisen

Om te kunnen starten met dit BBL werk en leertraject heb jij onlangs je vmbo-diploma behaald en ga je starten met een technische mbo-opleiding op mbo-niveau 2, 3 of 4. Volg jij al een technische opleiding en ben jij opzoek naar een BBL werk en leerplek? Reageer dan ook vooral! 

Daarnaast neem jij het volgende mee:

 • Techniek is echt jouw ding! Jij vindt het gaaf of dingen te maken of aan te sleutelen.
 • Ervaring is niet nodig. Wel een doeners mentaliteit en een leergierige en gemotiveerde instelling.
 • Je woont in de nabije omgeving van Groningen

Ben jij de technici van de toekomst en herken jij jezelf helemaal in bovenstaand profiel? Reageer dat snel via de sollicitatie button. Heb je vragen over deze vacature of wil je gewoon graag wat meer weten? Neem dan contact op met Leonie via 0614820232.

Solliciteren via Whatsapp is ook mogelijk!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 600 - € 2.100 p/m
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Tijdens dit werk en leertraject word je goed begeleid door een ervaren monteur die jou in de praktijk alles gaat leren. Daarnaast volg jij op kosten van Maintec een technische opleiding na keuze.

Éen dag in de week heb jij een terugkom dag op school. De andere 4 dagen ben je dus gewoon lekker aan het sleutelen in de werkplaats en verdien je een goed salaris! Even alle voorwaarden op rijtje:

 • Vanaf dag 1 een goed salaris tussen de €600 en €2200 bruto per maand afhankelijk van leeftijd.
 • Leren in de praktijk: 4 dagen werken en maar 1 dag school.
 • Maintec betaald jouw studiekosten en boeken.
 • Een goede reiskostenvergoeding, ook als je met het OV gaat.
 • Studie begeleiding en ondersteuning van jouw eigen Maintec coach.
 • Extra praktijktrainingen of cursussen betaald door Maintec. Zoals bijvoorbeeld VCA, veilig hijsen of een cursus technisch tekeninglezen of misschien wel een lascursus. Jij mag zelf kiezen.
 • Een gave baan met toekomstperspectief!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Wij verwelkomen jou graag is ons team! Tjeska en Leonie begeleiden op dit moment 30 leerlingen die verschillende opleidingen doen in de techniek. Wij vinden het belangrijk dat je doet wat je leuk vindt en dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. Ons doel is dat jij je ontwikkeld tot een volwaardig monteur en dat jij diploma gaat behalen. En daar gaan wij jou bij helpen doormiddel van coaching en begeleidingsbezoeken.

Tijdens een eerste kennismaking gaan wij met jou in gesprek om jouw wensen en interesses in kaart te brengen. Daarna gaan wij opzoek naar een opdrachtgever die daar bij past! Maintec heeft een aantal gave BBL werk en leerplekken beschikbaar en een groot technisch netwerk. Er zit vast een bedrijf tussen wat jou aanspreekt! Hebben wij het juiste bedrijf voor jou gevonden? Dan ga jij na een rondleiding en eventuele meeloop-dag aan de slag bij een van onze technische opdrachtgevers in de omgeving van Groningen! Benieuwd hoe onze leerling Maarten dat ervaart bij onze opdrachtgever KLM? Check dan het filmpje via onderstaande link! 

Maintec Leren en Werken bij KLM Equipment Services - YouTube

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Leerling Monteur in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures