Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
7 dagen geleden geplaatst • 7x bekeken

Traineeship Commercieel Medewerker Groningen • Good Company

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Good Company

Good Company
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 175 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Traineeship
 • Junior

Vacatureomschrijving

Leer de organisatie kennen

Als Trainee Commercieel Medewerker krijg jij de kans om gedurende 1,5 jaar te werken aan verschillende projecten tijdens je training. Deze interessante opdrachten zijn bijvoorbeeld gericht op innovatie, procesoptimalisatie, klanttevredenheid en klantbeleving.

Dit Traineeship Commercieel Medewerker heeft als doel om jou op te leiden en te ontwikkelen tot een Commercieel Medewerker en aansluitend mogelijk Commercieel Manager. Door de diversiteit van de projecten leer je de business snel kennen en werk je aan je eigen ontwikkeling. Na 1,5 jaar weet jij welke functies binnen de organisatie matchen met jouw ambitie en waar jouw competenties en vaardigheden liggen — of bij welke externe opdrachtgever jij aan de slag kan gaan in een Commerciële rol. Bij positieve beoordelingen wordt bij beschikbaarheid je tijdelijke aanstelling omgezet tot een vast dienstverband. Je krijgt een mentor om jou te begeleiden, te coachen en te ontwikkelen tijdens dit traject.

Over de functie

Als Trainee Commercieel Medewerker krijg je de verantwoordelijkheid over een aantal belangrijke projecten. Je leert on the job en krijgt een goede indruk van waar je talent ligt en waar je je mogelijk nog in wil verbeteren. Je leert omgaan met slimme software en tooling, leert de basisskills kennen van elke hoogproductieve professional en leert tegelijkertijd om binnen een veilig vangnet zowel te presteren en tegelijkertijd comfortabel, stressbestendig en gefocust te blijven.

Jouw kwaliteiten

Dit Traineeship Commercieel Medewerker is bedoeld voor energieke talenten die het willen gaan maken in de markt. Een groot verantwoordelijkheidsgevoel is daarom belangrijk. Ook word je enthousiast van dynamiek en afwisseling. Je bent flexibel en hebt een brede interesse. Je vindt het fijn om het overzicht te behouden en hebt een analytische blik. Maar je kan daarnaast snel de vertaling maken naar de business door slimme en praktische oplossingen aan te dragen. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend. Je kan andere collega’s betrekken, helpen en enthousiasmeren.

Verder vragen wij onderstaand profiel:

 • Je hebt bijna, recent of maximaal twee jaar geleden jouw bachelor of masterdiploma behaald in de richting Bedrijfskunde of iets vergelijkbaars;
 • Je hebt een hoog probleemoplossend vermogen en je neemt je verantwoordelijkheid;
 • Je bent communicatief, sociaal vaardig en leergierig;
 • Je beschikt over een helicopterview en bent organisatorisch sterk;
 • Jij durft beslissingen te nemen en neemt graag initiatief;
 • Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands

De voordelen

Met het Traineeship Commercieel Medewerker leer je boven alles inzicht in jezelf te krijgen. Je leert je talenten kennen, maar ook je eigen valkuilen. En ontdekt hoe je die ‘valkuilen’ om kunt buigen naar jouw persoonlijke USP’s. Je ontdekt hoe je netwerken opbouwt, hoe de markt eruit ziet op het moment, welke organisaties en organisatievormen er allemaal te vinden zijn en ontdekt waar jouw voorkeuren liggen. Bovendien leer je zelfverzekerd jouw eerste ‘echte’ baan in te stappen omdat je altijd terug kunt vallen op een ijzersterke basis en een vertrouwd vangnet.

Klinkt goed?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Good Company ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Solliciteer via deze website op de vacature van Traineeship Commercieel Medewerker.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in