Magazijnmedewerker in omgeving Groot Ammers - Groot-Ammers

Groot-Ammers

WE recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen als Magazijnmedewerker:

Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen, controleren en distribueren van (technische) onderdelen en materialen, en het op peil houden van de voorraad voor de productie en onderhoud van hoogwaardige installaties. Dit doe je in een team met nog 2 collega’s. 
Gestelde eisen Wat wij vragen:

Onze nieuwe collega heeft een mbo opleiding niveau 2 afgerond (logistiek of wtb). Je hebt ervaring opgedaan in een soortgelijke functie en ook met het werken met een ERP-systeem. Naast een diploma heb je ook je VCA (basis) en heftruck certificaat en je rijbewijs.
 
Wat wij bieden:

Je maakt deel uit van een kwaliteitsbewust team binnen een solide groeiend, innovatief familiebedrijf. Je zal komen te werken met leuke collega’s die met elkaar iets willen presteren. We bieden een afwisselende fulltime functie, een informele werksfeer en goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden, uiteraard op basis van kennis en ervaring. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Volg de weg naar succes, neem de afslag naar WE recruitment.

WE recruitment beschikt over een groot en actueel netwerk die opdrachtgevers en kandidaten met grote trefzekerheid bij elkaar brengt. Al ruim 10 jaar leveren wij professionals op maat en zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers. Op maat betekent dat wij onze werknemers en onze opdrachtgevers persoonlijk kennen.

Dus sluit je aan bij ons uitgebreide netwerk door te solliciteren op een mooie vacature of neem vandaag nog contact met ons op.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!