30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
21 dagen geleden geplaatst • 17x bekeken

GZ-psycholoog - persoonlijkheidsstoornissen & complex trauma Haarlem • BKV

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via Werkzoeken.nl

BKV

BKV
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 643 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 3.538 - € 5.553 p/m
 • 16 - 32 uur
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Spreekt dit jou aan?

Jij durft de handen uit de mouwen te steken en verantwoordelijkheid te dragen voor het leveren van goede psychiatrische zorg. Heb jij ervaring met het werken met groepen? Lees dan verder!


Jouw nieuwe baan

Als GZ-psycholoog behandel je op de polikliniek vooral volwassenen vanaf 18 jaar. Een belangrijk deel van jouw taken bestaat uit het uitvoeren van intakes, psychodiagnostiek en veranderingsgerichte individuele- en groepsbehandelingen. 

Samen met je collega’s maak je beslissingen over het behandelplan en heb je een actieve rol in het monitoren en sturen van de vooruitgang in de behandeling.

Wetenschappelijk onderzoek is stevig verankerd in de organisatie. Je hebt dan ook echt affiniteit met onderzoek. De onderzoeksresultaten deel je met elkaar en waar mogelijk pas je de resultaten meteen toe in je behandeling. Zo wordt de psychische gezondheid steeds weer een stapje verder verbeterd.


Jouw nieuwe werkplek

Jouw nieuwe werkplek is binnen de polikliniek persoonlijkheidsstoornissen en complex trauma in regio Noord-Holland. Jouw teamleden bieden elk vanuit hun eigen aandachtsgebied kwaliteit van zorg en denken mee aan het beleid en (team)ontwikkeling. Elke dag is er een open deuren beleid, zodat collega's makkelijk kunnen binnenlopen om te overleggen over diverse casussen, cliënten en problematiek.

Je werkt in een multidisciplinair team dat bestaat uit: klinisch-, basis- en gz-psychologen, verpleegkundigen, gedragstherapeutisch medewerkers, een creatief therapeut, psychomotorisch therapeut en opleidelingen. Ook werk je samen met het sociale psychiatrie team.

Er is ruimte voor een GZ-psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut in Amsterdam en Haarlem.


Wat breng je mee?

Jij...

 • bent BIG-geregistreerd GZ-psycholoog;
 • hebt kennis en ervaring met EMDR, of de ambitie om je hierin te bekwamen;
 • hebt kennis en ervaring met het werken met groepen;
 • hebt bij voorkeur kennis en ervaring op het gebied van SFT, Vers, (complex)trauma.
 • hebt affiniteit met wetenschappelijk onderzoek.

Verder durf je de handen uit de mouwen te steken en verantwoordelijkheid te dragen voor het leveren van goede psychiatrische zorg.


Arbeidsvoorwaarden

Bij voorkeur treedt jij in loondienst bij de organisatie, maar wil je liever op zzp-basis aan de slag? Ook dan ben je van harte welkom!

Jouw arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ggz (FWG 65). Je ontvangt een salaris van minimaal 3.538 euro tot maximaal 5.553 euro bruto per maand. Op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Het betreft een vacature voor 16 - 32 uur per week. Het is fijn als jij op dinsdag beschikbaar bent.

Bij deze organisatie heb jij de mogelijkheid voor een combinatie plek met een opname afdeling voor PTSS, de VERS training en / of de Vroeger & Verder trauma stabilisatiegroep te geven en de mogelijkheid tot EMDR- practitioner of SFT- (basis) therapeut.


Verdere informatie

Reageer via de website of stuur een mail naar Suzanne via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.s. Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: +31 6 – 34 55 47 72.

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef jouw baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in