Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Ambulant Ouderen Almelo Hardenberg

Hardenberg

Dimence
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Ambulant Ouderen Almelo Hardenberg

Deze baan is méér dan alleen maar de psychiatrische zorg voor ouderen. Bij ons zien we de betekenis van ouderen in onze samenleving en geven we het gevoel dat ze er toe doen. Wil jij daar als sociaal psychiatrisch verpleegkundige aan bijdragen? Dan willen wij als team ambulant ouderen ggz Almelo/Hardenberg graag met jou samenwerken!
 
Bijvoorbeeld op locatie Almelo, makkelijk bereikbaar via de pas uitgebreide  A1 of dichtbij het station als je met het openbaar vervoer wilt komen. Op een geweldig mooie locatie op het Westerdok, waar we zelfs een Winning Workplace Award voor hebben gekregen. Of op de fijne locatie in Hardenberg, Hof van Pepijn, ook goed bereikbaar per fiets, auto of openbaar vervoer.
 
Wat ga je doen als onze nieuwe collega?
Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige verricht je behandeling en begeleiding van ouderen met psychiatrische problematiek en hun systemen. Je stelt zorgplannen op en voert deze uit in samenwerking met de regiebehandelaar en andere disciplines. Je voert gesprekken met patiënten (op kantoor of in thuissituatie) waarbij aandacht is voor de levensgebieden van de patiënt en zijn omgeving. Je denkt buiten de gangbare paden, hebt een creatieve inslag en kunt snel schakelen vanwege onze uitdagende doelgroep die ook crisisgevoelig is.
Naast individuele contacten vindt er ook groepsbehandeling plaats waar je een aandeel in kunt hebben. Het doen van intakes en diagnostische werkzaamheden behoren ook tot je takenpakket.
Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige heb je een consultatieve functie binnen Dimence maar ook naar ketenpartners. Je neemt je deel aan multidisciplinair overleg en intervisie en je levert een bijdrage aan de diensten van de IHT in de nachten, weekenden en feestdagen.
 
Ben jij onze nieuwe collega?
  • Je bent een enthousiaste betrokken Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en wie weet met wat ervaring in de ggz in een ambulante setting. 
  • Je vindt het leuk om met ouderen te werken, hebt brede kennis van alle psychiatrische stoornissen en ziet het als een uitdaging om snel een hulpvraag boven tafel te krijgen. 
  • Zelfstandig werken kan je van nature en je bent sociaal, communicatief, betrouwbaar en empathisch.
  • Je participeert graag in werkgroepen en wil meedenken in nieuwe ontwikkelingen.
  • Humor en collegialiteit worden érg gewaardeerd bij ons in het team. Je bent in het bezit van het rijbewijs B en hebt de beschikking over een auto. 

Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Dan willen wij jou graag als nieuwe collega hebben!
 
Wij hebben veel te bieden!
Wij bieden een ambulante, uitdagende en afwisselende functie voor 28-36 uur per week, in eerste instantie voor één jaar. Daarnaast hebben we een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden conform de CAO-GGZ. De functie is, afhankelijk van opleiding en ervaring, ingedeeld in FWG 55. Wij hanteren een actief scholingsbeleid, gericht op verdere ontwikkeling van medewerkers en het team.
 
Wil je wat meer weten?
Je toekomstige collega’s verwelkomen je graag met een lekkere bak koffie en een rondleiding. Je kunt natuurlijk altijd even bellen met Lianne Boers, teamleider bedrijfsvoering op 06-22525126 of je een dagje mee mag lopen. En misschien heb je een beetje moeite met het Twents dialect, dan kunnen we je zo aanmelden voor een basiscursus Twents.
 
Direct enthousiast? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Werken bij Dimence betekent werken in een ambitieuze organisatie waarin hard gewerkt wordt aan kwalitatief goede zorg en nieuwe ontwikkelingen. Ons motto voor nu en de toekomst is ‘ontwikkelen´. Dit doen we bij onze patienten en clienten maar ook bij onze medewerkers. Deelnemen aan interessante projecten, het volgen van scholing, het doen van onderzoek of het geven van supervisie; in overleg is veel mogelijk! Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om als zorgprofessional jouw eigen ggz-ervaringen in te zetten door intern de opleiding tot ervaringsdeskundige te volgen. Dankzij ons gevarieerde zorgaanbod en de diversiteit aan afdelingen is er altijd een match met je eigen ontwikkeling te vinden!

lees meer

Contactpersoon Dimence
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!