+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardenberg.

Weekendhulp | vakantiekracht (bar/bediening) Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Den Herdenbergher

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vakantiewerk

Vacatureomschrijving

Wij zoeken aanpakkers voor achter de bar en bBedieningsmedewerkers op vrijdag en/of zaterdag.


DÉ PLEK...

Den Herdenbergher is de plek waar je kunt genieten van heerlijke lunches, een kopje koffie met huisgemaakte zoetigheid, maar ook van dat lekkere speciaalbiertje van de tap. Onze gasten schuiven dagelijks gezellig aan in ons sfeervolle grand café en in de zomer op het zonovergoten terras met veranda. Dus of het nu voor een tussenstop is of om vanaf de vrijmibo lekker door te happen en uitgebreid te dineren, bij Den Herdenbergher is het altijd genieten. En om alles tot in de puntjes te laten verlopen kunnen wij wel wat hulp in de bediening gebruiken.


GASTVRIJ

Je gaat bij ons aan de slag in het mooie grand café in het centrum van Hardenberg. Daar mag je de lekkerste gerechten en de mooiste drankjes serveren. En natuurlijk mag je onze gasten ook voorzien van advies als het gaat om lekkere wijn/spijs combinaties. Je bent gewoon een gezellige collega en weet wat er nodig is om onze gasten volledig in de watten te leggen.


VROLIJKE AANPAKKER 

Als jij een gedreven aanpakker bent met een flexibele instelling en een vlotte babbel hebt, dan maak je vast gemakkelijk contact met onze gasten. Dat is nou exact wat wij zoeken. Een enthousiaste collega in ons team. Heb je nog geen horeca-ervaring, geen probleem. Wij leren je de fijne - en gastvrije - kneepjes van ons mooie vak!


WAARDERING

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en heb jij zin om onderdeel te worden van ons team in het weekend of in de vakantie(s)? Solliciteer dan! Met een bovengemiddeld salaris en perfecte arbeidsvoorwaarden zullen wij jou natuurlijk dik belonen. Want als jij goed bent voor onze gasten, dan zijn wij dat zeker ook voor jou!


SOLLICITEER!

Denk je: ‘Ja, ik ben de ideale man of vrouw voor deze job!’? Dan horen we graag van je! Neem voor meer informatie contact met ons op of solliciteer direct!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in