Vacature Traineeship Sales & Operations (M/V) - Harderwijk

Harderwijk

Werkis / verder met werk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor een internationaal handelsbedrijf in Harderwijk zijn we op zoek naar een enthousiasteling voor een startersfunctie. Je komt te werken op verschillende afdelingen in de operatie om daarna door te groeien tot een specialist in het vakgebied van commercie. Het is daarom belangrijk dat je leergierig bent maar ook een commerciële instelling hebt. Leren en tegelijkertijd werken staat in dit traject centraal. Bij dit bedrijf krijg jij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen van een starter naar een professional.

Het product dat wordt verhandeld wordt verscheept naar diverse landen in de wereld. Hier komen vele processen en daarmee ook administratie bij kijken. Omdat de organisatie wereldwijd contacten heeft is het een vereiste dat je goed Engels kan spreken en lezen.

Ben jij leergierig en op zoek naar een baan waarbij je verschillende facetten uit een handelsbedrijf kan leren kennen? Dan is deze functie wellicht op je lijf geschreven!


Gevraagd wordt
  • Afgeronde HBO opleiding op het gebied van internationale handel / commercie / logistiek
  • Secuur werk verrichten en nauwkeurig zijn
  • De Engelse taal beheersen, zowel schriftelijk als mondeling.
  • Klantgericht te werk kunnen gaan
Geboden wordt
  • Marktconform salaris
  • Eigen sportschool op locatie
  • Een organisatie die investeert in jouw professionele groei
  • Groeiende organisatie

lees meer

Bedrijfsomschrijving Verder met werk is onze missie. Onze core business is het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. We vinden de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en de mooiste banen voor onze kandidaten. Daarnaast bieden we ook de diensten loopbaancoaching, casemanagement en Inhouse Service aan.

Ontwikkeling en groei
Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling. Ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega's. We gaan nog een stap verder in het stimuleren van de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van Werkis / build your dream en de Werkis Academy. In het licht van onze doelstelling ‘het ontwikkelen van mensen' vinden we het logisch om de ondernemersgeest te stimuleren. We denken verder dan de carrière binnen Werkis.

Werkis kiest bewust voor jouw toekomst, welke keuze maak jij?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Sales Medewerker in Harderwijk