Ervaren GZ-psycholoog in de ouderenzorg - Heemskerk

Heemskerk

BKV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Houd jij van ideeën bedenken, plannen en uitvoeren? In deze functie heb jij de mogelijkheid om een basis ggz-praktijk op te zetten voor ouderen in de regio.


Jouw nieuwe baan

Samen met een ervaren collega zet jij een basis ggz-praktijk op voor ouderen in de regio. Je hebt dan ook een proactieve rol in het mede ontwikkelen van het regiebehandelaarschap.

Verder werk jij op een specialistische afdeling op één van de twee hoofdlocaties. De organisatie heeft meer dan vijftien woonzorg-locaties in Noord-Holland. Daar wonen cliënten met bijvoorbeeld Korsakov of NAH en complexgedrag. Jij bent actief als werkbegeleider / praktijkopleider binnen de GZ-opleiding.


Jouw nieuwe werkplek

Jij werkt in een vakgroep waar je collega’s net als jij betrokken en ambitieus zijn. Er wordt volop geïnvesteerd in het verder verankeren van de belangrijke rol die psychologen innemen in de organisatie. Heb je een idee? Dan wordt er meteen professioneel naar je geluisterd. Er is een goede samenwerking onderling en er heerst een fijne werksfeer.

Woon jij in de buurt van Haarlem en Amsterdam? Mooi meegenomen, want naar je werklocatie is goed te reizen. Tussen de twee locaties is het tien minuten fietsen.

Jouw team van collega’s bestaat uit drie GZ-psychologen, vijf masterpsychologen en een PIOG.


Wat breng je mee?

Jij wilt graag meedenken over vakinhoudelijke en beleidsmatige ontwikkelingen vanuit je rol als GZ-psycholoog. Ook over zorginhoud binnen diverse lagen van de organisatie denk je mee. Daar word jij enthousiast van. 

Vakinhoudelijk heb jij lef. Jij denkt en onderzoekt buiten bestaande kaders. Risico's ga jij niet uit de weg en complexe hulpvragen ervaar je als een boeiende uitdaging.

Vooruit denken, kansen zien, mensen enthousiasmeren en mee krijgen. Dat is de manier waarop jij werkt.

Collega’s omschrijven jou als een échte teamspeler, een verbinder en gericht op een goede samenwerking. Je bent nooit te beroerd je collega te helpen en ondersteunt hen wanneer nodig. Op deze wijze weet jij bij te dragen aan de positieve werksfeer. Op de werkvloer en organisatiebreed.

Jij hebt minimaal drie jaar werkervaring als GZ-psycholoog én affiniteit met ouderen. Jij hebt een stapje voor wanneer jij ervaring hebt met EMDR, protocollaire CGT behandelingen, systeemtherapie en / of schematherapie. Een rijbewijs en eigen vervoer heeft de voorkeur vanwege de ambulante behandelingen. 


Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt 28 tot 32 uur per week. Hoeveel en wanneer precies bespreken we samen. Deze functie biedt de mogelijkheid om jezelf verder te blijven ontwikkelen. Wekelijks is er met het hele team digitale intervisie.

Jouw salaris is conform de cao vvt, FWG 65. Dit betekent een minimaal salaris van 3.707 euro en maximaal 5.584 euro bruto per maand bij een fulltime werkweek.


Verdere informatie

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.

Voor uitgebreide informatie neem je contact op met Consultant Healthcare Suzanne Anemaat via + 31 888 – 22 55 88. Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: +31 6 – 34 55 47 72 of per mail via [email protected]

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 3.707 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!