+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
11 dagen geleden geplaatst • 7x bekeken

Sr. Concern Inkoper Helmond • Yacht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht

Yacht
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 537 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • 36 uur
 • Universiteit of hoger
 • Vast contract
 • Senior

Vacatureomschrijving

De uitdaging

Als Senior Concern Inkoper richt jij je op de zwaardere en strategische inkooptrajecten. Je bent de adviseur van bestuur, directie en afdelingsmanagers op het gebied van inkoop en begeleidt deze trajecten als projectleider. Tevens ben je 1e aanspreekpunt voor een aantal vakafdelingen en daarin verantwoordelijk voor het opstellen van een inkoopplan, de bijbehorende jaarplanning en sturing hierop. Naast contact binnen Helmond heb je ook een bijdrage aan het initiëren en onderhouden van relaties met de contactpersonen van (regio)gemeenten en andere aanbestedende diensten.

Je levert een proactieve bijdrage aan de doorontwikkeling van het team. Je coacht en ondersteunt de collega’s om de inkoopvaardigheden te vergroten. We kennen binnen het team verschillende aandachtsgebieden, afhankelijk van je ervaring en interesse kan je bijvoorbeeld worden ingezet op het aanbesteden van werken, leveringen/diensten, ICT of op aanbestedingen ten behoeve van het sociaal domein. Waarbij ook aandacht is voor flexibele inzet in het team, we helpen elkaar als het werk daarom vraagt.

Je hebt onder andere de volgende taken:

 • Je hebt regie op inkooptrajecten;
 • Je stelt een inkoopplanning op en stuurt hierop;
 • Je onderhoudt en bouwt contacten intern en extern;
 • Je signaleert, volgt en evolueert ontwikkelingen;
 • Je bent inkoper én contractmanager in het cyclisch inkoopproces;
 • Je bent de ambassadeur van het inkoopvak en draagt dit op overtuigende wijze uit.


Functie-eisen

Als ervaren inkoper ken je de diverse vormen van aanbestedingen en ben je de projectleider die deze trajecten van begin tot eind regisseert. Je hebt ervaring met het begeleiden van complexe en strategische (Europese) aanbestedingstrajecten. Je hebt een goed business instinct en bent in staat goed te luisteren naar de diverse inkoopvragen. Je kent de gemeentelijke overheid en de Aanbestedingswet. Je bent goed op de hoogte van ontwikkelingen binnen je vakgebied en weet dit over te dragen. Je hebt kennis van het beleid, de werk- en besluitvormingsstructuur en de rol van inkoop voor bestuurlijke belangen van de gemeente.

Daarnaast beschik je over:

 • WO werk- en denkniveau;
 • Afgeronde Nevi-1 en een pré is Nevi-2;
 • Een gezonde dosis nieuwsgierigheid en wacht je niet af, maar neem je graag het initiatief;
 • Verbindende vaardigheden, jij bent in staat om een relatie op te bouwen met anderen.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Direct in dienst gemeente Helmond

Full time 36 uurBedrijfsomschrijving

De omgeving en afdelingHelmond is een stad in beweging. Er heerst een hands on mentaliteit. Plannen worden gemaakt op basis van interactie met inwoners, organisaties en groepen uit de samenleving. De opgaven in de stad kunnen divers zijn: van het initiëren en begeleiden van de bouw van een sportcomplex, tot het opstellen van plannen voor klimaat neutrale wijken. Van bijdragen aan een plan voor smart mobility, voor een goed bereikbare stad, tot het ontwikkelen van een aantrekkelijk stadshart. Het optimaliseren van het gebruik van bedrijventerreinen tot het revitaliseren van stadswijken. Helmond is volop in ontwikkeling, en jij bent bereidt daar met jouw inkoop kennis aan bij te dragen. Helmond heeft ook bovenregionaal een steeds bekendere naam. Een landelijke of Europese dimensie aan de projecten schrikt je niet af, maar trekt juist aan.Het team inkoop is een professionele en volwaardige inkoopteam, met inkopers 2.0. Inkopers nieuwe stijl; vertrouwde business partners die inhoudelijk kunnen schakelen met de organisatie en tegelijkertijd kennis hebben van zaken op gebied van inkoop & aanbestedingen. Inkopers die inkoop betekenis geven. Het is een enthousiast team dat zich met veel ambitie inzet voor hun collega's van de gemeentelijke organisatie en voor haar leveranciers.In onze aanbestedingen spelen complexe maatschappelijke vraagstukken een belangrijke rol, van klimaat en milieu tot diversiteit en inclusie. Dit vraagt ook iets van jou als inkoper: Maatschappelijk Verantwoord Opdrachtgeven en Inkopen is dan ook onderdeel van je dagelijks werk. 
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in