+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
11 dagen geleden geplaatst • 9x bekeken

Adviseur DIV Helmond • Yacht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht

Yacht
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 537 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Detachering / Vast contract
  • Junior

Vacatureomschrijving

Als adviseur DIV werk je mee aan verdere de digitalisering van de organisatie, waarbij het zaakgericht werken een belangrijke rol speelt. Je levert vanuit jouw specialisme een actieve bijdrage aan het verder vormgeven van het kwaliteitssysteem dat als graadmeter dient voor het (digitaal) informatiebeheer.

In samenspraak met de organisatie borg jij daarmee de volledigheid en juistheid van het (digitaal) archief. Je ziet toe op een correct archiefbeheer binnen de vastgestelde kaders en op een tijdige en verantwoorde vernietiging van informatie, in welke vorm dan ook. Je bent primair verantwoordelijk voor de overdracht van informatie naar de (fysieke/digitale) archiefbewaarplaats binnen de geldende normen en conform de gemaakte afspraken.

Je signaleert en initieert (mede) beleid op het gebied van vernietiging, duurzame digitale informatiehuishouding en de uitvoering van het Documentair Structuur Plan (DSP). In samenwerking met je collega adviseurs informatiebeheer draag je zorg voor een optimale en goede informatiehuishouding van de organisatie.

Je handelt zelfstandig vakinhoudelijke vraagstukken af binnen gestelde kaders en beslissingsbevoegdheid. Je stemt met de teammanager Informatiediensten op hoofdlijnen af en legt verantwoording af over de behaalde resultaten binnen jouw takenpakket.

De afdeling Documentaire Informatievoorziening is onderdeel van de afdeling Transactionele Dienstverlening. Functie-eisen

·       HBO denk- en werkniveau, alsmede een afgeronde opleiding op het gebied van Record

Management en/of Informatiemanagement (HMDI, LRM of vergelijkbaar);

·       Kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van documentaire

Informatievoorziening;

·       Ervaring in het bewerken en overdragen van archiefbescheiden naar een(fysieke/digitale) archiefbewaarplaat;

·       Kennis van proces- en kwaliteitsmanagement;

·       Ervaring met een Document Management Systeem (DMS) / Recordkeeping System (RKS);

·       Je kan goed omgaan met de tegengestelde belangen;

·       Je bent in staat om een gedegen afweging te maken tussen de bedrijfsvoerings- en dienstverleningsbelangen enerzijds en archiefwet-/regelgeving anderzijds o.b.v. een risicomatrix;

·       Inzicht in gemeentelijke processen.Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Start: zsm

Duur: tm 31-03-2023

Uren: 24-36Bedrijfsomschrijving

Werken bij de Gemeente Helmond betekent werken bij een organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want, ook al hebben we voor onze stad mooie dingen bereikt, de samenleving verandert. Helmond is een stad in beweging. We werken met trots vanuit verbinding, vertrouwen en waardering. Een integrale benadering met vernieuwende en innovatieve ideeën.

 

Werken bij de gemeente Helmond betekent werken bij een organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want, ook al zijn in gemeente Helmond mooie dingen bereikt, de samenleving verandert. Helmond is een stad in beweging. Natuurlijk heeft de gemeente nog steeds veel te maken met regelgeving die moet worden gehandhaafd, maar in veel gevallen is er ruimte om samen met anderen tot oplossingen te komen. Het standaard antwoord is niet ‘Nee, mits', maar ‘Ja, tenzij'.

 

Er wordt met trots gewerkt vanuit verbinding, vertrouwen en waardering. Een integrale benadering met vernieuwende en innovatieve ideeën.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in