+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
7 dagen geleden geplaatst • 2x bekeken

Senior beleidsontwikkelaar / projectleider WMO Helmond • Yacht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

  • 24 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Detachering / Vast contract
  • Senior

Vacatureomschrijving

De uitdaging 

Als senior beleidsontwikkelaar ben je inhoudsdeskundige op het gebied van de WMO in de volle breedte. Als interim-senior ben jij in staat om de rol van procesbegeleider van de beleidsmedewerkers WMO op je te nemen. Je ondersteunt hen op diverse thema's en projecten. Je bent dan ook een echte kartrekker en vindt het leuk collega's te begeleiden en verder op weg te helpen. 

Inhoudelijk heb ook ruime je ervaring met aanbestedingstrajecten. Je gaat in deze opdracht aan de slag met Inkoop WMO 2025 (dit is een nieuwe aanbesteding). 

Je komt te werken binnen het team Beleidsontwikkeling en realisatie. 

Gemeente Helmond over het programma Sociaal Domein 

Gemeente Helmond streeft ernaar dat de inwoners maximaal zelf regie kunnen nemen en houden over hun eigen leven én over de ondersteuning en zorg als deze nodig is. Samen met de aanbieders zorgt de gemeente ervoor dat zorg en ondersteuning niet alleen effectief en resultaatgericht is, maar ook integraal, dichtbij en op maat, en dat deze recht doet aan de ondersteuningsbehoefte.  

De gemeente Helmond werkt samen met partners aan een beweging in het sociaal domein. Zorgen dat mensen zo lang mogelijk mee doen in de samenleving, dat ze rondkomen, vooruitkomen en dat wie het nodig heeft passende ondersteuning krijgt. Gemeente Helmond staat voor kwaliteit en om dit betaalbaar te houden. Men heeft elkaar hierbij nodig: inwoners, (lokale) partners, zorginstellingen, Senzer en gemeente. Dit alles zorgt voor sociale stijging, van de individuele inwoners, van wijken en van de stad. Een sociaal sterke stad als motor voor ontwikkeling en een veilige en prettige leefomgeving. Functie-eisen

De ideale kandidaat 

Je hebt een stevige persoonlijkheid met ruime inhoudelijke kennis en ervaring. Naast de standaard ‘kennis, vaardigheden en (kern)competenties’ die horen bij de functie van een Ontwikkelaar sociaal domein ben jij ook in staat om te denken vanuit transformatie en innovatie en beschik jij over goede adviesvaardigheden. Coaching, begeleiding en kennisoverdracht zijn voor jou tweede natuur.  

Voor deze functie heb je: 

  • minimaal HBO, bij voorkeur WO denk- en werkniveau; 
  • ruime kennis van en ervaring binnen het brede terrein van WMO; 
  • politiek-bestuurlijke sensitiviteit; 
  • goede mondeling en schriftelijk uitdrukkingsvaardigheden. 
  • Qua persoonlijkheid zoeken we iemand met een positieve grondhouding en een dienstverlenende instelling.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Dit betreft een opdracht op basis van inhuur tot einde van het jaar. Uren zijn bespreekbaar (tussen de 24 en 36 uur per week). Indicatieve inschaling conform schaal 11 cao gemeenten.Uren

24 - 36 uur
32

Bedrijfsomschrijving

Gemeente Helmond Helmond is een stad in beweging. Er heerst een hands on mentaliteit. Dat biedt ruimte aan creatieve en vernieuwende mensen. Bovendien is de gemeentelijke organisatie volop bezig om invulling te geven aan een nieuwe manier van werken. Plannen worden gemaakt in interactie met inwoners, organisaties en groepen uit de samenleving. Men legt de focus meer en meer op de doelen en veel minder op regels en systemen. Werken bij de gemeente Helmond betekent werken bij een organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want, ook al zijn in gemeente Helmond mooie dingen bereikt, de samenleving verandert. Helmond is een stad in beweging. Er wordt met trots gewerkt vanuit verbinding, vertrouwen en waardering. Een integrale benadering met vernieuwende en innovatieve ideeën. 
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in