+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
16 dagen geleden geplaatst • 1x bekeken

Leerling Schilder Helmond • Faber

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

Faber
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 1.076 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • € 1.800 - € 1.950 p/m
  • Fulltime
  • Vast contract
  • Junior
  • Auto (B)

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ga jij binnenkort beginnen met je schildersopleiding, ben je net begonnen of heb je de ambitie om de opleiding te volgen? Faber kan jou als leerling schilder helpen met het vinden van een erkend leerbedrijf in de regio. Wij waarderen jouw ambities! Wij bieden jou als leerling Schilder een passend bedrijf waarbij jij het hele jaar door werk hebt. Als leerling Schilder houd jij je bezig met diverse werkzaamheden als, schuren, plamuren, gronden en aflakken. Daarnaast kun je ook denken aan texen en houtrotreparaties. Wij bieden schilderwerk in verschillende sectoren. Hierbij kun je denken aan projecten bij particulieren, groot onderhoud, maar ook nieuwbouw. Het is maar net wat jij het leukste vindt!


Ben jij het?

- Je volgt de schildersopleiding of bent bereid onze vakschool opleiding te volgen; - Je bent bereid om je VCA te behalen; - In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer is een pré; - Je wilt je graag nog verder ontwikkelen.


Wat wij bieden

Wat is het plan: Wij willen meer zijn dan alleen een goed werkgever en samenwerkingspartner. Er is veel meer schilderwerk dan dat er schilders zijn. Daarom bieden wij een opleiding met baangarantie. Opleiden blijft maatwerk, maar in de basis mag je als kandidaat dit van ons verwachten: - 0,5-1 dag: kennismaken - 4 weken: interne scholing - 10 weken: leer-werktraject in de praktijk (stage) Aansluitend werken in de praktijk Carrière plan op maat: 1,5 jaar tot 2 jaar - carrière plan bepalen - werken met een leermeester - Vak volwassen kracht met een vaste aanstelling - Een salaris als leerling tussen de €1800,- en €1950,- bruto per maand - Opleidingsmogelijkheden; VCA, houtrot cursus, hoogwerkercursus - Deelname aan het Faber spaarprogramma; bij ieder gewerkt uur spaar je punten voor leuke cadeaus, uitjes en gereedschap - Ieder jaar een gezellige barbecue met al jouw Faber collega's!


Waar jij werkt

Faber Vakschool in Helmond (interne training voor 4 weken; vakinhoudelijke, persoonlijke, en/ of bedrijfseigen training op maat. Aansluitend: 10 weken leerwerktraject / stage in de praktijk bij een van onze opdrachtgevers bij jou in de buurt. Wij hebben de ambitie om landelijk te gaan opleiden. Op dit moment bieden wij de opleiding echter enkel vanuit onze locatie in Helmond aan. Niet woonachtig in de omgeving, maar wel bereid om daar opleiding te volgen? Wij gaan graag met je in gesprek. Als goed werkgever leiden wij kosteloos op. Wel tekent de kandidaat bij ons een opleidingsovereenkomst. Bij Faber staan we voor persoonlijke aandacht, we kiezen daarom bewust voor kleine klassen. Enthousiast geworden en al iemand in gedachten? Gezien de kleine klassen hebben we beperkt ruimte. Kortom breng jezelf, hem of haar snel in contact met ons! Eerst meer weten? Ook dan horen wij graag van je! Neem voor meer info contact op met: Ewout Viergever 06-20915699

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in