Verkoopmedewerker Bouwshop - Hengelo (GE)

Hengelo (GE)

Euro Planit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij klantgericht en werk je graag bij een groothandel dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker Bouwshop (vestiging Hengelo GLD en Ulft)Dit ga je doen

Je takenpakket bestaat uit het ontvangen van klanten en te luisteren naar de wensen van de klanten om ze vervolgens te ondersteunen bij het zoeken van de producten. Daarnaast verstrek je de juiste informatie over de producten. Je bedient en beheert de kassa en rekent de producten af. Ook neem je klantbestellingen aan en verzorg je de afleverbonnen. Tevens neem je retouren aan en handel je klachten op de juiste manier af.

Daarnaast zorg je voor orde & netheid in de bouwshop en zorg je voor de aanvulling van het assortiment en de schappen.

Het betreft een fulltimebaan in dagdienst.

Over ons

Onze opdrachtgever is een groothandel in bouw gerelateerde producten.

Wat bieden wij?

Een diverse takenpakket in een prettige werkomgeving waarbij sprake is van doorgroeimogelijkheden.

lees meer

Gestelde eisen
  • In bezit van een afgeronde vmbo/mbo opleiding
  • Kennis van bouwmaterialen/hout is een pré
  • Flexibel ingesteld
  • Klantgericht
Bedrijfsomschrijving Over Euro Planit
Gemotiveerd personeel zoeken – én vinden: de juiste mensen voor elke job. Dat doen we bij Euro Planit met veel plezier. We geloven in verbinden, dit geeft ons energie! We zijn geen regulier uitzendbureau, maar al ruim twintig jaar specialist in personeel op allerlei gebieden. We zoeken, selecteren en plaatsen snel ervaren en betrouwbare medewerkers die aan de criteria van onze opdrachtgevers voldoen én bij hun cultuur passen. Op uitzendbasis, maar ook via detachering of werving en selectie. En we doen meer: op het gebied van flexplacement, outplacement en hoger kader personeel ontzorgen we graag. Ons werkgebied beslaat de Achterhoek, Twente, Drenthe, Apeldoorn en de Stedendriehoek.

Werken bij Euro Planit
Een leuke tijdelijke baan die bij je past en waarbij alles prima geregeld is, daar zorgen we voor. Wil je graag vast werk met dezelfde voordelen, of heb je behoefte aan loopbaanbegeleiding? Ook dat kunnen we voor je regelen. Dankzij onze ervaring en goede kennis van de markt en de branche kunnen we snel goede verbindingen maken. Op deze manier helpen we organisaties en mensen ontwikkelen én groeien.

Onze certificeringen
Euro Planit is aangesloten bij de brancheorganisatie ABU, de Algemene Bond Uitzendondernemingen. Dit geeft de zekerheid dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarnaast hebben we de volgende certificeringen: Stichting Normering Arbeid (SNA) en Stichting Normering Flexwonen (SNF).

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Verkoopmedewerker in Hengelo (GE)