+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).
Laad meer vacatures

Voorman Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

24/7 drive

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
24/7 drive

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.400 - € 3.200 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

's Morgens om 06.30 uur ben jij al scherp. Op het transferstation waar jij werkt is namelijk iedere dag anders. Vandaag verwacht je onder andere vrachtwagens vol plastics, papier en bouw- en sloopafval. Je vertelt je team wat ze kunnen verwachten, spreekt af wie wat doet en waar ze op moeten letten. Want jij begrijpt dat goed gesorteerd afval de grondstof kan zijn voor een nieuw product.

Je geniet van buiten werken. Je loopt over het terrein om te kijken of alles soepel verloopt. Je werkt mee op de kraan, shovel of het rangeervoertuig. Eén van je collega's vraagt of je even mee wilt kijken: voldoet die lading aan de wettelijke eisen? Daarna loop je naar de kraanmachinisten die het afval sorteren. Je geeft nog een aanwijzing. Het aansturen van je team gaat je makkelijk af. Je wisselt tips en grappen moeiteloos met elkaar af. Behalve als het over veiligheid gaat, dan kijk je naar de kleinste details en spreekt mensen hierop aan. Jullie werken veilig of jullie werken niet.

De uren vliegen voorbij als je bezig bent. Je overlegt met je teamleider en je collega's van transport over de planning. Wat brengt de rest van de week? Vooruitdenken is belangrijk. Zo kan je team lekker werken en haalt jullie locatie bovendien goede resultaten. Daar ben je stiekem best trots op.



Gevraagd

Jij zorgt ervoor dat mensen in jouw team met plezier hun werk doen. Daarvoor beschik je over de gouden combinatie: je motiveert mensen, bent integer én houdt de afvalstromen en veiligheid in de gaten. Je bent niet te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken. Even je collega's helpen op de kraan als het druk is of het afval naar de juiste bunker brengen. Als iedereen vertrokken is, maak jij nog even de planning. Je voelt je verantwoordelijk voor je team. Als jij nu dat stapje extra zet, kunnen zij morgen goed aan de dag beginnen. Tot slot ben je flexibel.  

Daarnaast:

  • Houd je het overzicht in een drukke omgeving.
  • Ben je betrokken. Je doet waardevol werk en weet ook je collega's hiervoor te motiveren.
  • Heb je een rijbewijs C.
  • Heb je de juiste certificaten: kraan / shovel, acceptant, asbestherkenning en BHV. Heb je deze nog niet? Dan helpen we je om ze te halen. 
Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt bij de opdrachtgever verantwoordelijkheid en vrijheid. Verantwoordelijkheid voor een team van aanpakkers. En de vrijheid om ideeën aan te dragen en jezelf te ontwikkelen. Zo heb je een persoonlijk keuzebudget waarmee je extra vakantiedagen kunt kopen of een opleiding kunt volgen. 

Je krijgt:

  • een goed salaris: tussen de €2400,- en €3200,- per maand 
  • 27,5 vakantiedagen 
  • collectieve regelingen zoals pensioen en bedrijfsfitness
  • reiskostenvergoeding

Jij werkt op het transferstation in Hengelo. Je werkplek is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Bovendien ligt het dicht bij de snelweg. Op het transferstation ben je verantwoordelijk voor een team van zo'n 2 à 3 collega's. Een leuk team dat hard werkt, maar waar ook tijd is voor een praatje over het weekend.



Bedrijfsomschrijving

Het is onze drive om werknemers en werkgevers in de transport en logistieke wereld bij elkaar te brengen. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. 24/7 drive is hét uitzendbureau voor chauffeurs. We zijn gespecialiseerd in de werving, selectie en uitzending van vakkundige vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C(E). Via ons vind je altijd de vrachtwagen én werkgever die bij jou past. Ook bieden we opleidingstrajecten aan voor de vrachtwagenchauffeurs van morgen en verzorgen we het verplichte nascholingstraject volgens de richtlijnen van Code 95. Door ons grote aanbod aan vacatures heb je meer keuze en kun je kiezen voor een baan én opdrachtgever die ook echt bij jou passen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in