+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
5 dagen geleden geplaatst | 11x bekeken

Manager Realisatie - Leiderschap & Innovatie - Hengelo (OV) Hengelo (OV) Kracht Recruitment

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Kracht Recruitment

Kracht Recruitment
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 1.527 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 6.500 - € 8.500 p/m
 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior

Vacatureomschrijving

De Manager Realisatie wordt eindverantwoordelijk voor de uitvoering van de werken. De teams bestaan uit een projectmanager, projectcoördinator, werkvoorbereider(s), uitvoerder(s) en overige ondersteuning. Als Manager Realisatie zit je samen met de Business Controller en de Directeur in het MT.

Als Manager Realisatie krijg jij de opdracht om op een coachende en doortastende wijze je collega's te laten groeien. Daarnaast zorg je ervoor dat de klant en de organisatie goed op elkaar zijn afgestemd zodat projecten goed verlopen en er langdurige samenwerkingen ontstaan. Je bent een ambassadeur van de organisatie en een voorbeeld voor collega's.

Jouw verantwoordelijkheden en doelstellingen:

 • Verantwoordelijk voor de aansturing van de projectteams;
 • Verantwoordelijk dat operationele doelstellingen omtrent planning, bezetting, financieel, kwaliteit en ketenpartners worden uitgevoerd en behaald;
 • (Door)ontwikkeling van de organisatie, de processen binnen de ‘waardestromen' én de projectteams;
 • Als MT lid mede verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de organisatie op het gebied van (o.a.) kwaliteit, klanttevredenheid, digitalisering en de strategische thema's (Circulariteit, Betaalbaarheid en Geluk & Gezondheid);
 • Coachen en laten groeien van je collega's.


Functie-eisen

De functie van Manager Realisatie vraagt om een leider die de mens centraal stelt. Een coach die op een open en transparante manier leiding geeft vanuit een optimistische en kans gerichte houding. Je bent in staat om project overstijgend te denken en houdt met beslissingen rekening met zowel de organisatie als de klant. Daarbij geloof je in innovatie en ben je sterk in procesoptimalisatie.

Ervaring in een soortgelijke rol mag, maar is geen must. Ook een ervaren Projectleider / Projectmanager met een bewezen track-record binnen de bouwwereld komt in aanmerking voor deze rol.


Arbeidsvoorwaarden

Naast de uitdaging die de rol van Manager Realisatie met zich meebrengt, is het de Janssen de Jong Groep als financieel sterke onderneming die ervoor zorgt dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Binnen Janssen de Jong Bouw Noordoost is er oog voor werkgeluk een gezonde werk-privébalans en elkaar. Verder bieden zij:

 • Een managementrol binnen het MT;
 • Marktconform salaris;
 • Een gezellig team binnen een organisatie waarbij de lijnen kort zijn en de deur altijd open staat;
 • Ruimte voor ontwikkeling van zowel je teams als jezelf als professional.


Bedrijfsomschrijving

Manager Productie Bouw bij Janssen de Jong Bouw: leid baanbrekende projecten, waarborg kwaliteit en veiligheid, stimuleer groei. Bouw je carrière uit met ons!

Janssen de Jong Groep behoort tot de top 15 bouwbedrijven van Nederland met een omzet van circa 500 miljoen euro. Zij zijn dé partner in de gehele vastgoedcyclus. Met 33 zelfstandige merken verdeeld over zes clusters is er voor elk vastgoedvraagstuk expertise in huis. Janssen de Jong Groep wil voorloper zijn in het ontwikkelen en toepassen van circulaire totaaloplossingen om daarmee te bouwen aan de wereld van morgen. Daaruit komt dan ook het credo: "Closing the circle, together".Janssen de Jong Bouw Noordoost is een van de vijf woning bouwbedrijven binnen het Cluster Wonen. De vestigingen draaien een jaaromzet tussen de 40 en 50 miljoen. De organisatie is actief in de gestapelde en grondgebonden woningbouw. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen een drietal ‘waardestromen' waarbinnen de diverse projecten vallen: Maatwerk, Modufair en Complex.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in