Front-end Engineer - Hengelo (OV)

Hengelo (OV)

booq software bv
  • booq software bv
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Slimme code en ijzersterke programma’s zijn de basis waarop Eijsink draait. En daar zijn we trots op. Bij ons krijg je de kans om mee te bouwen aan de customer journey van de toekomst. Oftewel: softwaretotaalplatform booq gebaseerd op webtechnologie. Als ervaren front-end engineer / architect vertaal jij als geen ander de UX/UI-designs naar code. Ambitieus als je bent wil je de gebruikerservaring van onze klanten immers blijven verbeteren. Hiermee neem je de andere front-end collega’s bij de hand. Kom impact maken!

Functieomschrijving

Om onze backoffice (cloud) en frontoffice (POS app) te ontwikkelen zoeken we een gedreven front-end ontwikkelaar met lead-kwaliteiten. Jij duikt bij ons in booq: met o.a de slimste kassa-software. personeelsplanning, bar-/keukenmanagement, QR-bestellen, bestelzuilen en tafelreservering in één zet ons inhouse ontwikkelde business platform de markt op zijn kop. Het is de combinatie van hoogwaardige techniek met optimale usability, inclusief koppelingen met andere ERP-systemen. Perfect voor de ondernemer op de hoek én die grote internationale franchiseketen. Nieuwsgierig? Terecht!


Hoe het bij ons gaat:
Samen met het team van architecten, ontwikkelaars, requirements engineers en testers bouw je aan de volgende generatie software. Dankzij jou zijn onze inhouse ontwikkelde softwareoplossingen supersnel en gebruiksvriendelijk. Je draait dan ook al een paar jaar mee in de ontwikkelwereld en houdt wel van een uitdaging. Je blijft jezelf ontwikkelen – daarin geven we je de ruimte – en hakt zowel in teamverband als zelfstandig prima knopen door. Van ontwerp tot implementatie, frontoffice, backoffice, overal voel je je thuis. En daarbij is scrum jou zeker niet onbekend.

Wij vragen

Al onze uitingen van onze booq-applicaties naar buiten zijn gebaseerd op webtechnologie. In de browser, op mobiele devices of verpakt in een desktop-applicatie. Als front-end engineer vertaal jij als geen ander de UX/UI-designs naar code, omdat je de gebruikerservaring van onze klant wil blijven verbeteren. Bij voorkeur heb je een relevante HBO- of WO-opleiding en diepgaande kennis van Javascript, Angular, Typescript, RxJS, CSS, Sass en HTML. Bovendien ben je up-to-date met nieuwe (mobiele) webtechnologieën, zoals PWA. Je aantoonbare kennis van multi-device front-end ontwikkeling en multiplatform (Cordova, Electron, Ionic) komt vaak van pas, net als die rondom hoog-presterende en schaalbare omgevingen.  Engels spreken vind je als vanzelfsprekend, je zult namelijk regelmatig online zijn met internationale collega’s. Verder is je ervaring met agile werken een dikke plus. Creatief, flexibel, innovatief… zijn dit eigenschappen waarin jij jezelf herkent?

Wij bieden

Omdat je een goed salaris krijgt, want dat ben je waard. Mét daarbij een rits mooie secundaire arbeidsvoorwaarden: dagelijks een verse lunch van de zaak, extra vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden, een actieve personeelsvereniging en regelmatig leuke uitjes zoals een theaterbezoek.  Verder vind je hier geen strenge hiërarchie, maar juist de sfeer van een familiebedrijf. Op vrijdag dus gewoon met z’n allen een biertje doen. Gezellig.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front end Developer in Hengelo (OV) Bekijk alle soortgelijke vacatures