Productiemedewerker Hengelo - Hengelo (OV)

Hengelo (OV)

Attract
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Met jou technische inzicht en rechter handen ga jij onze opdrachtgever versterken. Jou skills zet je in om aluminiumkozijnen te bouwen, persen, kitten en monteren om deze klaar te zetten voor de grote projecten. Als allround medewerker ben jij de schakel om ervoor te zorgen dat deadlines gehaald worden en producten netjes afgewerkt worden. De ideale baan voor jou als monteur!

In deze functie kom jij te werken in 1 van de 6 productie hallen. Samen met je collega's, een team van een man of 8, werken jullie aan het bouwen van gevelkozijnen. Jou technische vaardigheden en inzicht ga je gebruiken in de assemblage. Zo kun je ingezet worden op het persen van de kozijnen of juist liever het zetten van glas. Kom jij beter tot je recht in de afwerking dan zetten ze je natuurlijk in om de puntjes op de i te zetten en de kwaliteitscontrole. Dit alles ga je doen in een team van enthousiaste collega's waarin de neuzen dezelfde kant op staan. Er heerst een gemoedelijke sfeer en de collega's staan voor je klaar om je de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Zoek jij dus per direct een baan met toekomstperspectief in dagdienst? Dan is dit jouw kans! 

lees meer

Gestelde eisen
  • Resultaat gericht werken;
  • Oog voor kwaliteit;
  • Affiniteit met techniek. 
Salarisinformatie Bruto € 1.800 - € 2.300 p/m
Extra informatie
  • Salaris tussen de € 1.800 - € 2.300
  • Uitzicht op een vast dienstverband;
  • Interne doorgroei mogelijkheden;
  • Werktijden tussen 07:00 - 16:00 
Bedrijfsomschrijving Een groot gedeelte van de week breng je al werkend door. Het is dan ook belangrijk dat je iets doet wat je leuk vindt. Maar wat leuk is voor de een, vindt de ander niets aan. Daarom gaan wij graag op zoek naar werk dat bij jou past!
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Hengelo (OV) Bekijk alle soortgelijke vacatures