+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heteren.

Autoschadehersteller / Plaatwerker bij Autobedrijf J. Muys & Zn. in Heteren Heteren

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Autobedrijf J. Muys & Zn.

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacatureomschrijving

Als Autoschadehersteller / Plaatwerker / Automonteur ben je verantwoordelijk voor het de- en monteren, voorbereiden en plaatwerken van verschillende auto-onderdelen. Hiervoor maak je gebruik van de nieuwste en modernste richtapparatuur en gereedschappen welke bij Autobedrijf Muys & Zn. voor jou klaar staan. Het werk is super afwisselend: van kleine snelle reparaties, tot grote reparaties waarbij de auto voor een deel uit elkaar gehaald zal moeten worden om deze te kunnen repareren. Jij zal dan ook de omvang van de schade goed in moeten schatten en herstellen, zodat de klant weer veilig op weg kan.

Gevraagd

Natuurlijk heb je de opleiding Autoschadehersteller succesvol afgerond en heb je hebt enige jaren werkervaring met plaatwerken, voorbewerken en ervaring met de- en montagewerkzaamheden. Je hebt ervaring met (moderne) richtapparatuur, je werkt nauwkeurig en gaat voor het beste eindresultaat. Dankzij jouw ervaring kun je volledig zelfstandig werken, heb je veel kennis van carrosserie en carrosseriematerialen. Het is fijn wanneer je ook ervaring hebt met de nieuwste voertuigsystemen waarin elektronica is verwerkt, of dat je jezelf hierin wilt ontwikkelen.

Bij Autobedrijf Muys & Zn. werk je in een klein en gezellig team; je zal dan ook zelfstandig en in teamverband werken. Tenslotte ben je flexibel en heb je een klant- en servicegerichte instelling. Ook werk je nauwkeurig, denk je in oplossingen en heb je oog voor detail.

Aanbod

Bij Autobedrijf Muys & Zn. zijn de medewerkers erg belangrijk en krijg je een goed salaris, reiskosten en alle mogelijkheden om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast ga je aan de slag bij een gezellig, hecht, gezond en groeiend familiebedrijf met een rijke historie en grote vaste klantenkring waar de medewerkers het verschil kunnen maken.
Afhankelijk van je kennis en ervaring ligt je salaris als schadehersteller tussen €2500 en € - 3500. Natuurlijk wordt hierbij ook gelet op wat jij voor Autobedrijf J. Muys & Zn. kunt betekenen!

Bedrijfsomschrijving

Autobedrijf J. Muys & Zn. Een autobedrijf met historie! Al sinds 1955 zijn zij het bedrijf als het gaat om de aan- of verkoop van auto’s, het onderhouden, tanken en alle andere zaken die te maken hebben met vierwielers. In al die jaren zijn zij uitgegroeid tot een totaalleverancier voor mobiliteit.

Het was Jan Muys sr. die de zaak in 1955 opende. Door dag-in-dag-uit hard te werken voor de klanten is Muys een begrip geworden in Heteren en omstreken. Inmiddels is de 3e generatie werkzaam binnen het familiebedrijf, iets wat de familie Muys ongelooflijk trots maakt. Na Jan Muys heeft Cees Muys het overgenomen, hij heeft op zijn beurt het stokje overgedragen aan zoon Jan.

In al die jaren is er qua werkzaamheden niet veel veranderd, wat betreft faciliteiten des te meer. Inmiddels bestaat Autobedrijf J. Muys & Zn. uit een showroom, werkplaats, schadewerkplaats, wasplaats, tankstation en meer; oftewel een full service autobedrijf dat alles en iedereen kan helpen. Daarbij investeren zij continue in de nieuwste machines, technieken en opleidingen voor de medewerkers zodat zij ten aller tijde de klanten weer op weg kunnen helpen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in