TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER, Noord-Brabant - Hilvarenbeek

Hilvarenbeek

De Looper
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Dagelijks ga je voor de beste oplossing voor je klant én het bedrijf. Jij hebt inkoop en verkoop skills met werkervaring in een technische omgeving. Energie haal je uit het omzetten van je offerte in een order en je wordt enthousiast van het contact met klanten en leveranciers. De dynamiek van een kleine organisatie trekt je aan. Het betreft een afwisselende functie waarin je veel verantwoordelijkheden hebt. Een leuke rol met veel variatie dus! Klinkt dit als iets voor jou?

Wat ga je doen
Binnen het sales team ga je je bezighouden met het beantwoorden van aanvragen van klanten en prospects. Samen met de klant kijk je naar de beste technisch en commercieel haalbare oplossing.Je begrijpt dat het belangrijk is een aanvraag van een klant snel en correct af te handelen.

Dagelijks ben je bezig met het zo scherp mogelijk aanbieden en verkopen van producten uit ons leveringsprogramma. Het verwerken van verkoop en inkooporders hoort hier bij. Ook beheer je de levertijd van de  verkoop- en inkooporders. Het logistieke deel neem je samen met een collega voor je rekening.

Je neemt deel aan commerciële activiteiten als beurzen of kennisdagen.

Heb je te maken met een groter project? Dan ga je samen met onze buitendienst collega naar de klant om op locatie te kijken naar de mogelijkheden!

Je zorgt voor een correcte opvolging van offertesen verkoopleads naar aanleiding van acties die we inzetten (nieuwsbrieven, mailing, beurzen etc).

Met gemak werf je telefonisch nieuwe klanten en je vindt het leuk om de relatie met de bestaande klanten te onderhouden. Voor onze buitendienst maak je afspraken bij klanten of prospects.

Je zorgt voor een correcte en efficiënte administratieve verwerking van de aanvragen en klantgegevens in het aanwezige CRM systeem. Wij werken met algemene applicaties als Word, Excel, Outlook, maar specifiek met SnelStart (verkoop/administratie), Compenda(CRM) als je daar niet bekend mee bent geen nood dat kunnen we je leren.
 

lees meer

Gestelde eisen Wat verwachten wij van jou
  • MBO+/ HBO werk en denkniveau  
  • Kennis of ervaring met Niet-destructief onderzoek (in het bijzonder MPI, LPI, UT en EC) is een pre
  • Bereid zijn en interesse hebben om onze technische producten/toepassingen te leren
  • Je bent commercieel, overtuigend, adviserend en klantgericht
  • Goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift
  • Beheersing van Frans is geen must. Wel mooi meegenomen
  • Ervaring met MS-Office              
Naast bovengenoemde skills, is jouw persoonlijkheid net zo belangrijk voor ons. Je bent resultaat gedreven en weet je kennis commercieel in te zetten. Jij bent vaak het luisterend oor en je weet de informatie snel te analyseren. De functie vraagt om een zelfstandige persoonlijkheid, maar je overlegt veel met (intern en externe) partners, dus samenwerken zit in je bloed. Vanwege de afwisselende en klant specifieke werkzaamheden verwachten wij van jou een flexibele en praktische instelling.

Maar omdat je van nature ook ondernemend bent, vind je het belangrijk om ook te kunnen meedenken richting de toekomst van onze inzetbare technieken en jouw toekomst binnen De Looper NDO.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Frans
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Salaris afhankelijk van werkervaring, leeftijd en competenties.
Aantal uur per week 40 uur
38 - 40 uur
Extra informatie Met een klein, maar professioneel team werken we vanuit Hilvarenbeek. Naast verse koffie uit ons espresso apparaat en standaard op vrijdagmiddag belegde broodjes kom je terecht in een leuk team en een informele werksfeer met korte communicatielijnen. Daarnaast kun je rekenen op een passend salaris, met 25 vakantiedagen, een pensioenregeling en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Standplaats is Hilvarenbeek.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving De Looper NDO is een Technische handelsonderneming van verbruiksartikelen, chemicaliën, apparatuur en accessoires voor Niet- destructief onderzoek (MPI – LPI – EC – UT). Als exclusief vertegenwoordiger van Magnaflux, Rohmann en Sonotec Gmbh in de Benelux leveren we al 40 jaar innovatieve en hoge kwaliteit producten. Onze klanten zijn zeer divers en bevinden zich onder andere in de offshore, defensie, maakindustrie, olie & gas industrie, luchtvaart en staalconstructie.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!