+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.
Laad meer vacatures

Basisarts | ANIOS Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

HilverZorg

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Freelance / Vast contract
  • 3.767 - € 6.583 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Jij kijkt verder dan alleen de klacht; dat maakt jou tot de basisarts/ANIOS die past bij onze bewoners, cliënten en organisatie.


Wat ga je doen?

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het bieden van medische zorg aan onze verpleeghuisbewoners, cliënten van de dagbehandeling en extramurale cliënten. Jouw werkzaamheden wisselen elkaar dus continu af.

Je biedt oprechte aandacht aan de client/bewoner. Hierdoor weet je verder te kijken dan de klacht en kun je door jouw inhoudelijke kennis tot het beste advies/plan te komen waarin de cliënt centraal staat. Natuurlijk hoort het stellen van diagnoses, indiceren en medische, psychosociale en paramedische dienstverlening voorschrijven ook tot de werkzaamheden. Verder onderhoud je contacten met mantelzorgers en medewerkers over hoe de zorg nog beter kan aansluiten bij de zorgvraag van de cliënt/bewoner. Je neemt deel aan het MDO als verantwoordelijke voor het behandelplan.

Heb je de ambitie om meer uit je vak te halen? Dan nodigen wij je graag uit om vakinhoudelijke ontwikkelingen te vertalen naar de praktijk. Daarin durf jij voorop te lopen en initiatieven te nemen. Ook is het mogelijk je verder te specialiseren.


Wat breng je mee?

Je hebt actuele en gedegen vakkennis en een duidelijke visie op het vakgebied en de ontwikkelingen in de zorg. Verder ben je:

  • BIG-geregistreerd als basisarts/ANIOS;
  • Zelfstandig qua werk, maar functioneert ook goed in een team;
  • Communicatief sterk en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Iemand die zich niet snel uit het veld laat slaan en gestructureerd werkt;
  • Bereid om ANW diensten te draaien;
  • In het bezit van Rijbewijs B;
  • Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Herken je jezelf in bovenstaande en in onze kernwaarden Moedig – Liefdevol – Gastvrij, dan maken we graag kennis met jou.


Wat bieden wij?

Wij realiseren ons dat we nogal wat van je vragen, maar daar zetten wij ook met liefde wat tegenover:

  • Direct een vast contract met een proeftijd van 2 maanden. Jij mag aangeven voor hoeveel uur in de week, minimaal 24, maximaal 32 uur;
  • Het salaris is o.b.v. CAO VVT 1 maart 2024, afhankelijk van jouw ervaring, ingeschaald in FWG 60/65 (tussen € 3.767,93 – € 6.583,78 bruto per maand o.b.v. 36 uur)
  • 8% Vakantiegeld én 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een werkkostenregeling (bv. weekendje weg, een leasefietsplan, laptop/tablet, etc.);
  • Veel ruimte voor je eigen ontwikkeling en doorgroei (d.m.v. trainingen, cursussen, opleidingen, skillslab, etc.);
  • Een collectieve zorgverzekering voor jou (en je gezinsleden) met korting
  • Een innovatief gerichte organisatie met een toekomstgerichte visie, ondersteuning door medisch secretariaat;

Deze vacature willen wij graag invullen met een vaste medewerker in loondienst. Er zijn geen ZZP mogelijkheden.

Kortom: Het kan bij HilverZorg!


Wie zijn wij?

HilverZorg kent drie sterke merken waarbinnen ze haar diensten verleent: HilverZorg in de buurt, HilverZorg thuis en Wonen bij HilverZorg met expertise gericht op dementie, Korsakov en chronische psychiatrie. Onze huizen zijn de knooppunten in de dienstverlening van HilverZorg: plekken waar ontmoeten plaatsvindt en waar professionals van de verschillende onderdelen elkaar ontmoeten, kennis delen en zorgen voor verbinding.

Als werkgever biedt HilverZorg je de mogelijkheid om vanuit je eigen kracht en passie te werken. Bij HilverZorg hebben we niet alleen hart voor ouderen, maar ook voor jou. We investeren in vakmanschap en bieden een duurzame werkrelatie waarin we jou de ruimte geven je te ontwikkelen. Als organisatie zijn we innovatief en daarmee volop in beweging. Met elkaar zorgen we voor de beste zorg, zodat onze cliënten zo lang mogelijk zichzelf kunnen blijven!

”Als basisarts ben je een onmisbare schakel in de gezondheid en het welzijn van cliënten en hun naasten, waarbij je met jouw kennis en vaardigheden daadwerkelijk een verschil kunt maken, zowel in het verpleeghuis als in de wijk.”
Inge – manager behandelvakgroep

Jezelf blijven
Jezelf zijn en blijven, daar staat HilverZorg voor. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt met een diversiteit aan medewerkers die inclusief in onze organisatie staan. Of het nu gaat om verschil in leeftijd, achtergrond, geaardheid, arbeidsbeperking of iets anders. Maar ook afwisseling in bijvoorbeeld kennis, ervaring en kwaliteiten van medewerkers is belangrijk. Want alleen dan kunnen we de zorg, met én voor de bewoners, nog beter aanbieden. Zo kan ook jij Jezelf blijven.


Meer informatie

Vragen over de functie basisarts | ANIOS? Neem vooral contact op met Kay Schoof – corporate recruiter of Joy Steenvoorden – junior recruiter, wij staan jou graag te woord. Telefoonnummers: 06 820 11 181 | 06 174 21 042.


Solliciteren?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur ons dan jouw cv via de sollicitatiebutton. Als ook wij enthousiast zijn, dan nodigen we je gelijk uit voor een gesprek. Je hoeft dus niet lang te wachten.

Belangrijk om te weten: af en toe komt onze mail in je spam. Daarom raden wij je aan dit regelmatig te checken.

Omdat wij jou zelf graag willen bereiken, enthousiasmeren en direct aan willen nemen, werken wij niet samen met bureaus.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in