30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.
4 dagen geleden geplaatst • 25x bekeken

Commercieel Manager | Ontwikkeling Hoofddorp • Building Heroes

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via Werkzoeken.nl

Building Heroes

Building Heroes
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 553 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 7.500 - € 9.167 p/m
 • Fulltime
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Be a hero

Ben jij die verbinder die er energie van krijgt om resultaat te boeken? Maar ook iemand die in staat is om mensen voor zich te winnen, die commercieel doortastend en besluitvaardig is? Breng je daarnaast voldoende vak inhoud als het gaat om gebieds-/projectontwikkeling, dan zijn we op zoek naar jou!

We zijn namelijk op zoek naar een Commercieel Manager die een prominente rol heeft bij de verwerving van tenders, het acquireren van nieuwe projecten en het opbouwen van een relatienetwerk bij gemeenten en woning corporaties. De lijnen zijn kort waardoor je je kan focussen op je taak. Uiteraard doe je dit niet alleen. Je werkt samen in een professioneel team met o.a. regiomanagers, ontwikkelingsmanagers en projectontwikkelaars.

Door jouw analytische vaardigheden doorgrond je de klantvraag. Je bent in staat conceptueel te denken, maar je bent ook pragmatisch genoeg om een concept te vertalen naar een haalbaar projectvoorstel. Je hebt grondige kennis van je klanten, bent in staat om de klant te verrassen en de relatie te verstevigen. Zo onderhoud je contacten met stakeholders en schept voorwaarden die bijdragen aan een haalbare ontwikkeling vanuit een klantgeoriënteerde benadering. Vervolgens maak je, vanuit een doordachte verwervingsstrategie en in samenwerking met collega’s, de winnende aanbieding die feilloos invulling geeft aan de ambities van de klant.

Kortom, het signaleren van kansen, het identificeren van prospects en het gevraagd en ongevraagd uitwerken van proposities zijn voor jou bekend terrein. Met jouw ervaring, commerciële drive en netwerk lever je een belangrijke bijdrage aan het verder uitbouwen van de zichtbaarheid, expertise en daarmee succesvolle verwerving van projecten op het gebied van gebieds-/projectontwikkeling voor Heijmans Vastgoed.

Jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • Het inventariseren van kansen in de markt en ontplooien en begeleiden van acquisitie-activiteiten t.b.v. de projectverwerving, tenders en prijsvragen;
 • In samenwerking met bijvoorbeeld de regiomanagers ontwikkelen van meer complexe projecten vanaf de haalbaarheidsstudie tot en met contractvorming het project;
 • Onderhandelen met gebruikers, gemeenten, andere verkopers van gronden, adviseurs, marktpartijen, beleggers om tot een haalbaar project te komen.
Benefits

Als Commercieel Manager Vastgoed kan je het volgende verwachten:

 • Het bruto basis salaris tussen de € 90.000,- en € 110.000,- bruto per jaar is mede afhankelijk van ervaring en achtergrond;
 • Daarnaast vanzelfsprekende secundaire voorwaarden zoals een auto van de zaak, mogelijkheid tot thuiswerken / flexibele werktijden, 40 vakantiedagen en veel mogelijkheden voor het volgen van opleidingen;
 • Jouw inzet, prestaties en houding worden op verschillende wijze beloond, waaronder een gratificatie regeling;
 • Een individueel budget waarmee je extra vakantie dagen kunt kopen of het als extra salaris kan laten uitkeren;
 • Alle ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke groei doormiddel van persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling. 
Bouwstenen voor succes

Met jouw winnaarsmentaliteit werk je resultaat- en klantgericht aan vastgoedopgaven waarbij je ondernemerschap laat zien. Je volgt nieuwe ontwikkelingen en innovaties op de voet en inspireert het team om innovatieve klantgerichte oplossingen te ontwikkelen. Je bent een positief en energiek persoon die de markt kent en gebruik maakt van je relatienetwerk bij gemeentes en woningcorporaties. Je communiceert vanuit de inhoud en vanuit het perspectief van de klant, houdt ervan om vragen te stellen, bent eigenwijs en resultaatgericht.

Verder heb je:

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting Architectuur, Bouwkunde, (Bouw)Technische Bedrijfskunde, Vastgoed & Makelaardij of vergelijkbaar;
 • Minimaal 8 jaar werkervaring als bijvoorbeeld commercieel manager, ontwikkelingsmanager, commercieel ontwikkelaar of tendermanager.


Bedrijfsomschrijving

Namens deze ontwikkeltak van deze top 3 bouwer zijn wij actief met de werving van een Commercieel Manager. Met een groot team van hoog opgeleide vastgoed professionals richten ze zich op het creëren van vooruitstrevende, creatieve en in het oog springende gebouwen en gebiedsontwikkelingen. Je komt terecht in een goed georganiseerde onderneming met een jonge en frisse groep collega's. De werksfeer kan het beste worden omschreven als menselijk, zakelijk maar bovenal heel professioneel waar kwaliteit en klanttevredenheid voorop staat.De focus van deze rol ligt met name op acquisitie van grote gebiedsontwikkelingen (i.s.m. woningcorporaties en gemeentes), een aantal tenders per jaar die passend zijn bij de organisatie en vanuit een eigen visie op waardecreatie in het ruimtelijke speelveld komen tot strategische samenwerkingen voor de lange termijn. Vanwege groei is er een vacature ontstaan voor een nieuwe collega in de functie van Commercieel Manager.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in