Monteur Bedrijfswagens - Hoogeveen

Hoogeveen

Euro Planit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Een baan als eerste of twee monteur bedrijfswagens bij een bedrijf dat waarde hecht aan zijn personeel. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop en er is altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.Dit ga je doen

Als monteur bedrijfswagens verricht jij reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan bedrijfsauto’s. Je bent niet bang voor vieze handen en jij gaat elke uitdaging aan. Het bedrijf waarvoor je aan de slag gaat is een grote logistieke speler. Een bedrijf met passie en inzet dat altijd voor hun klanten klaar staat.

Over ons

Je gaat aan de slag bij een dealer voor de merken DAF trucks, GINAF trucks, TATRA Trucks en Fiat Professional bedrijfswagens. Ze hebben 9 vestigingen verdeeld over de provincies Drenthe, Groningen en Overijssel.

Wat bieden wij?
  • Marktconform salaris op basis van ervaring;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Een baan met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid;
  • Mogelijkheden om verder te leren.
Meer informatie

Hebben wij jouw interesse gewekt naar aanleiding van bovenstaande vacature óf wil je graag meer informatie ontvangen. Je kunt ons bereiken op 0528-820280 of stuur een mail naar [email protected]

We zien graag jouw sollicitatie tegemoet, óók als je misschien niet 100% in het profiel past. Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

lees meer

Gestelde eisen
  • Je bent in het bezit van een MBO 4 diploma richting Motorvoertuigentechniek;
  • Je bent beschikbaar voor consignatiediensten, in de avonden en op zaterdag;
  • Je bent klantvriendelijk en werkt klantgericht;
  • Je kan goed in teamverband werken.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over Euro Planit
Gemotiveerd personeel zoeken – én vinden: de juiste mensen voor elke job. Dat doen we bij Euro Planit met veel plezier. We geloven in verbinden, dit geeft ons energie! We zijn geen regulier uitzendbureau, maar al ruim twintig jaar specialist in personeel op allerlei gebieden. We zoeken, selecteren en plaatsen snel ervaren en betrouwbare medewerkers die aan de criteria van onze opdrachtgevers voldoen én bij hun cultuur passen. Op uitzendbasis, maar ook via detachering of werving en selectie. En we doen meer: op het gebied van flexplacement, outplacement en hoger kader personeel ontzorgen we graag. Ons werkgebied beslaat de Achterhoek, Twente, Drenthe, Apeldoorn en de Stedendriehoek.

Werken bij Euro Planit
Een leuke tijdelijke baan die bij je past en waarbij alles prima geregeld is, daar zorgen we voor. Wil je graag vast werk met dezelfde voordelen, of heb je behoefte aan loopbaanbegeleiding? Ook dat kunnen we voor je regelen. Dankzij onze ervaring en goede kennis van de markt en de branche kunnen we snel goede verbindingen maken. Op deze manier helpen we organisaties en mensen ontwikkelen én groeien.

Onze certificeringen
Euro Planit is aangesloten bij de brancheorganisatie ABU, de Algemene Bond Uitzendondernemingen. Dit geeft de zekerheid dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarnaast hebben we de volgende certificeringen: Stichting Normering Arbeid (SNA) en Stichting Normering Flexwonen (SNF).

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!