Koppelchauffeur (nacht) Horst

Horst

Allroad voor beroepschauffeurs
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Gezocht: nachtuil die graag individueel aan het werk is

Je bent een nachtmens, altijd al geweest. ’s Nachts ben jij op je best. Hoe ideaal is het dan om dit door te kunnen vertalen naar je werk? Deze functie van koppelchauffeur in de nacht is dan echt iets voor jou!


Hoe ziet jouw werkdag (of nacht dus eigenlijk) eruit?

Jouw dienst begint om 00:00 uur. Jij zorgt ervoor dat de wagens gekoppeld worden en vervolgens ga jij op pad met de vrachtwagen. Over de lege snelwegen van Nederland rijd jij je dienst en je zorgt ervoor dat je op de afgesproken tijd bij je opdrachtgever bent. Tijdens je dienst zul je vooral veel tijd doorbrengen in de cabine. Rond 12:00 uur ben je weer terug op de standplaats en ziet je nachtdienst erop. Hop hop lekker naar bed en uitrusten voor je volgende dienst.


Wat kun je verder verwachten?

Hoewel je veel alleen op de vrachtwagen zult zitten, heb je wel leuke collega’s met wie je regelmatig contact hebt. Vanuit Allroad krijg je een vast contactpersoon toegewezen, aan wie je al jouw vragen kunt stellen. Er is altijd ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en er zijn diverse opleidingsmogelijkheden, zoals code 95 nascholing. Wanneer je het naar je zin hebt en alles gaat goed, biedt de opdrachtgever kans op overname.


Wat breng jij mee?
  • CE-rijbewijs, een digitale bestuurderskaart
  • VOG of je kunt deze opvragen
  • Je woont in Horst of omgeving
  • Flexibele houding ten opzichte van de planning
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Waarom Allroad?

Bij Allroad vinden we de baan die jij zoekt. Wij ondersteunen jou bij alle stappen in het sollicitatieproces. Hebben we een match gevonden, dan bieden wij jou een unieke werkplek met uitzicht op een vaste aanstelling.

Kun jij je wel vinden in deze functie en sta je al te popelen om als koppelchauffeur in de nachten te gaan rijden? Bel dan met Sam en wie weet tot snel!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Bedrijfsomschrijving Allroad is niet zomaar een bedrijf, maar staat synoniem voor transport en logistiek. Vernieuwend, flexibel, onderscheidend en vooral gedreven bieden wij een compleet pakket van dienstverlening aan. Van uitzenden, een rijopleiding, nascholen en een eigen logistieke tak tot het verzorgen van distributie-activiteiten.

Allroad vindt een persoonlijke benadering erg belangrijk, wij zijn groot geworden door persoonlijk te blijven. Al onze medewerkers kennen en zijn betrokken met onze hun kandidaten en opdrachtgevers, daardoor kunnen wij de perfecte match realiseren.

Vijf kernwaarden waar Allroad voor staat:

Betrokken: Allroad besteed tijd en aandacht aan haar opdrachtgevers en kandidaten.
Betrouwbaar: Wij hebben een groot netwerk van bekende en stabiele opdrachtgevers.
Flexibel: Snel schakelen tussen opdrachtgevers en kandidaten is onze specialiteit.
Mensgericht: Ons personeel kent onze kandidaten en opdrachtgevers en vindt altijd de beste match.
Veelzijdig: Naast het uitzenden van persoon heeft Allroad de academy om personeel op te leiden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Chauffeur C in Horst Bekijk alle soortgelijke vacatures