Vacature Vrachtwagenchauffeur CE - Houten

Houten

Groene Hart Service Personeelsdiensten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Functieomschrijving

Ben jij graag op de weg als vrachtwagenchauffeur? Ben jij daarnaast op zoek naar een bedrijf die een van de grootste is in haar sector binnen Nederland? Dan is dit de baan die je zoekt!

Als vrachtwagenchauffeur ben jij de verantwoordelijke voor het afleveren van alle goederen. Je houdt je als vrachtwagenchauffeur bezig met:

 • Laden en lossen van goederen;
 • Ophalen en leveren van goederen;
 • Helpen met optimalisatie van rijroutes.

Als vrachtchauffeur ben je veel en ook vaak alleen op de weg. Je krijgt een bepaalde hoeveelheid routes afhankelijk van de goederen die je rijdt. Dit kan verschillen van bevoorraden van supermarkten naar pallets of andere magazijn goederen rijden. Daarom is geen dag hetzelfde! Je krijgt diverse goederen waardoor je veel verschillende routes rijdt. Je standplaats is Houten en daarvanuit zal je vrachten leveren middels jouw GPS Systeem.

Jouw werktijden kunnen ook afwisselend zijn. Dit afhankelijk van de goederen die je rijdt. Meestal wordt er gewerkt van ma t/m vr. Dit kan een enkele keer afwijken. Enthousiast geworden? We zien je reactie graag tegemoet!


Wat vragen wij?
 • Bereid diversiteit in vracht te vervoeren;
 • Bereid veel op de weg te zijn;
 • Rijbewijs CE + Code 95;
 • Ervaring als vrachtchauffeur.
Wat bieden wij?
 • Fulltime werkgelegenheid met een salaris tussen €2200 – €2800 bruto per maand(op basis van kennis en ervaring);
 • Een goede werksfeer en een afwisselende job bij een gerenommeerd bedrijf;
 • Mogelijkheid op vast dienstverband na detachering;
 • Opleidingsmogelijkheden en cursussen binnen GHS tot €2500,- ;
 • Nog meer arbeidsvoorwaarden.
Over de Werkgever

Het bedrijf waar je komt te werken houd zich grotendeels bezig met de bevoorrading van winkels, groothandels en distributiecentra. Denk hierbij aan supermarktproducten maar dit kunnen ook pallets en alle voorkomende goederen die binnen de organisatie vervoerd zal worden voor de groothandels en supermarkten.


Interesse in deze vacature?

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature?! Solliciteer dan direct. Mocht je meer informatie willen ontvangen over deze vacature, neem dan contact op met Thom, intercedent bij GHS Apeldoorn. Bel naar 055-5785535 of email [email protected] Reageren op deze vacature kan natuurlijk ook.

Na de sollicitatie neem ik contact met je op, om een kennismakingsgesprek in te plannen. Hierin bekijken wij samen of de vacature voldoende bij jou aansluit. Mocht dat het geval zijn, dan ga ik je voorstellen bij onze opdrachtgever.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Salarisinformatie Bruto € 2.200 - € 2.800 p/m
Contactpersoon Groene Hart Service Personeelsdiensten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur CE in Houten